Ανεξάρτητη Αγωνιστική Κίνηση Συλ. "Αριστοτέλης": Επείγον για τις απολύσεις στο δημόσιο

Tweet Κατηγορία: Ανακοινώσεις

 

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  ΚΙΝΗΣΗ συλλ. «ο Αριστοτέλης»

           ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ Π.Ε.

http://aakaristotelis.blogspot.gr/                                                                                Κυριακή 18/11/2012

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ-ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ-ΚΙΝΗΣΕΙΣ

στο δημόσιο τομέα

ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ

ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΜΕΝΩΝ;

ΘΑ ΦΟΡΕΣΟΥΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΡΟΥΦΙΑΝΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΜΑΣ;

Ή

ΘΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ

ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ;

ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 28/11,

στο 39ο-141ο (Τσούντα και Αχαρνών, ΗΣΑΠ Αγ. Ελευθερίου), 9.00 π.μ.

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΑΣΠΙΔΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ,

ΚΥΤΤΑΡΟ ΑΓΩΝΑ, ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΣΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Το θράσος και η αναλγησία της τρικομματικής κυβέρνησης δεν έχουν όριο!

Χτες, Σάββατο 17 Νοεμβρίου, την ώρα που ήταν σε εξέλιξη η πορεία για τα 39 χρόνια από την εξέγερση των φοιτητών, ως νέοι «Χουντικοί», η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης έδινε εντολή για απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων μέσω ίντερνετ! Συγκεκριμένα, έδωσε προφορική εντολή στους Διευθυντές Διοικητικού των Υπουργείων και των φορέων που εντάσσονται στη ρύθμιση περί απολύσεων του Ν. 4093

να μπουν στην ηλεκτρονική βάση δεδομένων των δημοσίων υπαλλήλων (apografi.gr) και να πατήσουν DELETE στους ΙΔΑΧ ΔΕ Διοικητικού που προορίζονται για απόλυση, με άμεσο αποτέλεσμα να μην υπολογιστούν στη μισθοδοσία των επομένων μηνών.

Τους ζητά να διαγράψουν ακόμη και αυτούς για τους οποίους υπάρχει αμφιβολία αναφορικά με το αν εξαιρούνται (π.χ. πολύτεκνοι, μονογονεϊκές οικογένειες που δεν έχουν προσκομίσει ακόμη τα δικαιολογητικά).  Μάλιστα, ζητήθηκε από τους υπεύθυνους να το κάνουν ακόμη και από το σπίτι τους, αν δεν μπορούν να μεταβούν στο γραφείο τους!

Τι σημασία έχει που ούτε οι καταστάσεις έχουν οριστικοποιηθεί ούτε τα στοιχεία έχουν από τους φορείς που βρίσκονται σε κατάληψη, ενώ ακόμη και ο νόμος-έκτρωμα που οι ίδιοι ψήφισαν δίνει περιθώριο 10 ημερών για να εκδοθούν οι διαπιστωτικές πράξεις; Χωρίς καμία πράξη κατάργησης οργανικής θέσης, χωρίς καμία υπογεγραμμένη διαπιστωτική πράξη απόλυσης, μόνο με προφορική εντολή, ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ και ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ απολύσεις και κόβουν τους μισθούς!

Την ίδια στιγμή, το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθ

Keywords
Τυχαία Θέματα