Ανάθεση υπηρεσιών παραγωγής και διανομής σχολικών βιβλίων μαθητών σε μορφή Braille

Ανάθεση υπηρεσιών παραγωγής και διανομής σχολικών βιβλίων μαθητών σε μορφή Braille για το σχολικό έτος 2017-18

Έχοντας υπόψη:

1. Το άρθρο 23 του Ν. 3966/2011 (ΦΕΚ 118/24.5.2011) που καθορίζει τις αρμοδιότητες του ΙΤΥΕ- ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ, μεταξύ των οποίων είναι και η προσαρμογή των διδακτικών βιβλίων στη γραφή Braille, σε γραμματοσειρές κατάλληλες για μαθητές με χαμηλή όραση και στην ελληνική νοηματική γλώσσα για κωφούς μαθητές, καθώς και η έκδοση και η διάθεσή τους σύμφωνα με την προηγούμενη υποπερίπτωση,

2. Την υπ’ αριθμ. 137284/Β2/17.8.2017

Υπουργική απόφαση του Τμήματος Α' της Γεν. Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών της Διεύθυνσης παρακολούθησης προϋπολογισμού & δημοσιονομικών αναφορών εποπτευόμενων φορέων περί «Τροποποίησης υ.α. καθορισμού ύψους κρατικής επιχορήγησης Ινστιτούτου Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων (ΙΤΥΕ) ΄΄ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ΄΄ οικ. έτους 2017».

3. Την ανάγκη επιχορήγησης του ΚΕΑΤ για την παραγωγή και διανομή σχολικών βιβλίων σε μορφή Braille σχολικού έτους 2017-18.

Αποφασίζουμε:

1.Την ανάθεση υπηρεσιών παραγωγής και διανομής σχολικών βιβλίων μαθητών σε μορφή Braille για το σχολικό έτος 2017-18 στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως & Αποκαταστάσεως Τυφλών (ΚΕΑΤ) και συγκεκριμένα :

α) τις προεκτυπτωτικές εργασίες μετατροπής,

β) την προμήθεια των αναγκαίων για την εκτύπωση υλικών (εκτυπωτικό χαρτί, αναλώσιμα εκτύπωσης),

γ) την παραγωγή των βιβλίων,

δ) την διανομή τους στους δικαιούχους μαθητές.

Δείτε το έγγραφο αναλυτικά σε μορφή pdf

Θέσεις εργασίαςεύρεση εργασίαςαγορά εργασίαςεργασίαβρίσκω δουλειάκαριέρααγγελίαproson.grπροκήρυξηπροσλήψειςμόνιμες προσλήψειςΕπισυνάψεις: pseg54653ps-a6i.pdf
Keywords
Τυχαία Θέματα