Αναρτήθηκαν οι λίστες με τους «διαθέσιμους» από τον χώρο της Υγείας

Tweet

Η λίστα με τα ονόματα των «διαθέσιμων» εργαζομένων στον χώρο της Υγείας έχει ήδη αναρτηθεί στο Διαδίκτυο, στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ.

«Απολύσεις μηδέν» τόνισε με έμφαση ο κ. Γεωργιάδης και δεσμεύθηκε ότι θα αρχίσουν το αργότερο αύριο Σάββατο να εκδίδονται οι διαπιστωτικές πράξεις, που σημαίνει ότι από την άλλη εβδομάδα τοποθετούνται όλοι στις νέες τους θέσεις.

Ανακοίνωσε, επίσης,
ότι την ερχόμενη βδομάδα, το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων θα παρουσιάσει όλα τα στοιχεία, ανά ημέρα της διαθεσιμότητας που λήγει σήμερα, Παρασκευή. Όπως τόνισε «θα δούμε αν το Εθνικό Σύστημα Υγείας είχε την οποιαδήποτε μεγαλύτερη υπερφόρτωση σε σχέση με πέρυσι, τις ίδιες ημέρες, λόγω της διαδικασίας της διαθεσιμότητας». Αναφερόμενος στο νοσοκομείο Αγία Βαρβάρα είπε ότι σύντομα θα λειτουργούν η παθολογική κλινική, θα έρθουν τα εξωτερικά ιατρεία του ΕΟΠΥΥ και θα δημιουργηθεί μονάδα χρονίως πασχόντων. «Πιστεύω σε διάστημα όχι ανώτερο των δεκαπέντε ημερών, θα παρουσιάσουμε και ένα περαιτέρω σχέδιο αναβαθμίσεως, πέρα των όσων έχουν ήδη ανακοινωθεί, του νοσοκομείου» είπε. Και πρόσθεσε: «Εμείς είμαστε εδώ για να πούμε ότι η χώρα θα προχωρήσει μπροστά. Οι γκρινιάρηδες θα μείνουν πίσω». Πηγή: in.grTags: γιατρόςλίστες διαθεσιμότητας Tweet Share on

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα