Ανακοίνωση του ΣΕΠΕ Πιερίας για την παραχώρηση του Πνευματικού Κέντρου σε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής

Η επιλογή της Διοίκησης του Δήμου Κατερίνης να «διευκολύνει» μέσω του ΟΠΠΑΠ τη Χρυσή Αυγή και να παραχωρήσει αίθουσα στο ναζιστικό μόρφωμα για να προπαγανδίσει τις φασιστικές του αντιλήψεις και να ρίξει το ρατσιστικό του δηλητήριο αποτελεί πρόκληση για το λαό της Κατερίνης. Η Χρυσή Αυγή είναι μια εγκληματική, ναζιστική οργάνωση με κοινοβουλευτικό μανδύα και ως τέτοια πρέπει να αντιμετωπίζεται από

όλους. Πρόσφατα άλλωστε γίναμε όλοι μάρτυρες της ρατσιστικής και ξενοφοβικής δράσης της, με επιθέσεις και τραμπουκισμούς σε γονείς, μαθητές, προσφυγόπουλα και δασκάλους στο Δημοτικό Σχολείο Νέου Ικονίου Περάματος, μετά την ανακοίνωση της απόφασης για τη λειτουργία του σχολείου ως Δομή Υποδοχής κι Εκπαίδευσης Προσφύγων (ΔΥΕΠ).

Καταγγέλλουμε τη στάση της δημοτικής αρχής να διευκολύνει εκείνους που ασκούν τρομοκρατία σε εκπαιδευτικούς, μαθητές, γονείς και προσφυγόπουλα. Καταγγέλλουμε τη στάση της δημοτικής αρχής να διευκολύνει εκείνους που δηλητηριάζουν τον λαό μας με τις ρατσιστικές και τις ξενοφοβικές αντιλήψεις τους.

Καλούμε τους εκπαιδευτικούς και όλους τους πολίτες της Κατερίνης να γυρίσουν την πλάτη στο ναζιστικό μόρφωμα και τις μισαλλόδοξες αντιλήψεις τους.

Λέμε όχι στον ρατσισμό και τη μισαλλοδοξία!

Λέμε όχι στον φασισμό και τον ναζισμό!

Για το ΔΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Λάμπρου Βασίλης Γιάντσιου Σταματία

Σύλλογος ΠΕ Πιερίας
Keywords
Τυχαία Θέματα