Ανακοίνωση του δεκαπενταμελούς του ΓΕΛ Αγίων Θεοδώρων

Tweet

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με ευθύνη της κυβέρνησης, το σχολείο μας όπως και εκατοντάδες σχολεία σε όλη την Ελλάδα είχαν ελλείψεις σε καθηγητές. Χιλιάδες ώρες χάθηκαν και ουδέν λόγος για αναπλήρωση των μαθημάτων, παρόλο που η 1η και η 3η Λυκείου δίνουν Πανελλήνιες. Αντίθετα θα κάνουμε

μάθημα για να αναπληρωθούν οι χαμένες μέρες των καταλήψεων.

– Καταγγέλλουμε πως η κυβέρνηση δεν ενδιαφέρεται για την παιδεία. Ο κρατικός προϋπολογισμός είναι πιο χαμηλός από ποτέ και λένε πως ‘’αναπληρώνουν’’ με τις μέρες του Πάσχα. Προσπαθούν απλά να σταματήσουν τους αγώνες μας ασκώντας μας φθηνή πίεση. Δεν θα υποκύψουμε.

Δεν θέλουμε ποσότητα στην παιδεία. Θέλουμε ποιότητα!

-Καταγγέλλουμε και διαφωνούμε κάθετα με την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών και των σχολικών μονάδων. Δεν θέλουμε σχολεία που να λειτουργούν με την βοήθεια χορηγών. Να μην οδηγηθεί κανένας καθηγητής στην απόλυση. Καμία συγχώνευση σχολείων.

Η αξιολόγηση είναι το τελικό χτύπημα στην ήδη υποβαθμισμένη εκπαίδευση που λαμβάνουμε.

Εναντιωνόμαστε πλήρως στην κυβερνητική απόφαση να ανοίξουν τα σχολεία Σεπτέμβρη, ώστε να ισχύσει η Λευκή εβδομάδα. Για ποιες διακοπές μας μιλούν όταν εν μέσω κρίσης η μέση ελληνική οικογένεια στερείτε τα βασικά.

Με ομόφωνη απόφαση του δεκαπενταμελούς απέχουμε από την διαδικασία της αξιολόγησης. Θέλουμε σχολεία και ΟΧΙ εξεταστικά κέντρα φυλακές.

ΓΕ.Λ Αγίων Θεοδώρων

9/4/2014

Tags: ΓΕΛ Αγίων Θεοδώρων Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα