Ανακοινώσεις ΕΛΜΕ Πειραιά

Tweet Κατηγορία: Ανακοινώσεις

ΕΛΜΕ ΠΕΙΡΑΙΑ                                     Πειραιάς, 21/11/12

     Αρ. Πρωτ:87

Κολοκοτρώνη 6                                                                                 

Προς: - ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ    

                  ΠΕΙΡΑΙΑ

Τηλ. – Φαξ : 2104124810

Κολοκοτρώνη 6, Πειραιά

                                                                           

e-mail : [email protected]

             ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΛΜΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΥΣΔΕ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ:

Α) Στην ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ την ΤΡΙΤΗ  4 Δεκέμβρη ώρα 10:00π.μ στο συγκρότημα  Τζαβέλλα ( η Συνέλευση είναι με άδεια).

Β) Στις ΕΚΛΟΓΕΣ για την ανάδειξη ΝΕΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΛΜΕ τη ΔΕΥΤΕΡΑ  10 Δεκέμβρη από τις  8:00π.μ-8:00μ.μ στο συγκρότημα Τζαβέλα ( Πυθαγόρα και τζαβέλα).

Η συμμετοχή όλων των εκπαιδευτικών είναι απαραίτητη, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο που η συγκυβέρνηση  συνεχίζοντας την βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική  υλοποιεί νέα αντιλαϊκά-αντιεκπαιδευτικά μέτρα σε βάρος των εργαζομένων και της Λαϊκής οικογένειας.

 

ΕΛΜΕ ΠΕΙΡΑΙΑ                                           Πειραιάς, 21/11/2012

  Κολοκοτρώνη 6                                                                    Αρ.Πρωτ:88    

  Τηλ. - Φαξ : 2104124810                                       Προς: -Εκπαιδευτικούς των                            e-mail : [email protected]                                           σχολείων του  Πειραιά   

  www.elmepeiraia.gr                                                                                     

   ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΥΠΤΥΧΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΜΗΜΑ

ΝΕΑ ΜΑΖΙΚΗ  ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ (Παρασκευή 23/11 ώρα 13:00) ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Β΄/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ( εφόσον δε σταματήσουν οι συμπτύξεις, θ’  ακολουθήσει κινητοποίηση την Τρίτη 27/11) . Να ενημερωθούν όλοι οι εκπαιδευτικοί για την κινητοποίηση( όπου χρειαστεί οι εκπαιδευτικοί μπορούν να κάνουν χρήση 2ωρης διευκολυντικής στασης εργασίας) .

Την Τετάρτη 21/11 πραγματοποιήθηκε μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας ( η 4η μέσα σε δέκα μέρες) εκπαιδευτικών, γονιών και μαθητών στη Διεύθυνση Δ/θμιας , ενάντια στην πολιτική των συμπτύξεων τμημάτων. Λίγο πριν την κινητοποίηση η Διευθύντρια Δ/θμιας  εκπαίδευσης έστειλε έγγραφο ( τελεσίγραφο)  σε 10 Γυμνάσια  να προχωρήσουν σε συμπτύξεις συνολικά 12 τμημάτων( υπενθυμίζουμε ότι ο αρχικός σχεδιασμός της Διοίκησης- Περιφέρειας και Διεύθυνσης- ήταν για 100 τμήματα, αλλά κάτω από την πίεση της μαζικής αντίδρασης υποχώρησε).

Keywords
Τυχαία Θέματα