Αναδιατάξεις στο λεγόμενο «εθνικιστικό» χώρο

Tweet

Συνεχίζονται, οι αντιπαραθέσεις στο εσωτερικό της Χρυσής Αυγής, στο φόντο γενικότερων αναδιατάξεων στο λεγόμενο «εθνικιστικό» χώρο, που συνδέονται με την αναμόρφωση του αστικού συστήματος. «Η Χρυσή Αυγή μού χρωστάει, δεν της χρωστάω», δήλωσε ο βουλευτής Στάθης Μπούκουρας, μετά τη διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Σύμφωνα με

σημερινό δημοσίευμα του Ριζοσπάστη η Χρυσή Αυγή ζητάει από τον έγκλειστο στις φυλακές Ναυπλίου βουλευτή να επιστρέψει την έδρα. Το ίδιο ζητά κι από τον άλλο πρώην βουλευτή της, τον Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλο, τον οποίο αποκαλεί «Ιούδα», επειδή υπέβαλε δήλωση «ανεξαρτητοποίησης». Φημολογία υπάρχει και για τρίτο βουλευτή που τις επόμενες μέρες θα επιχειρήσει να διαχωρίσει τη θέση του από τη ναζιστική οργάνωση.

Στον Τύπο γράφεται ότι πολλά στελέχη και μέλη της Χρυσής Αυγής μεταπηδούν στο νεοεμφανιζόμενο «Εθνικό Μέτωπο», το οποίο στην ιστοσελίδα του υποστηρίζει ότι «δεν είναι ούτε προτίθεται να γίνει το "πλυντήριο" των παράνομων ενεργειών της Χρυσής Αυγής» και ότι «καταδίκασε την τακτική της βίας και της κλωτσοπατινάδας που υιοθέτησε η Χρυσή Αυγή, απαξίωσε δε την ταύτιση της ιδεολογίας του Εθνικισμού με τέτοιες πρακτικές».Tags: εθνικιστικός χώρος Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα