ΑΔΕΚΕ Σερρών: Εμμετικές εξαγγελίες Μητσοτάκη

Εκφράζουμε την αγανάκτησή μας για τις προκλητικές εξαγγελίες όσον αφορά στη Δημόσια Εκπαίδευση του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας και υποψηφίου πρωθυπουργού κ. Μητσοτάκη. Εξαγγελίες, οι οποίες πλέον -χωρίς περιστροφές- αποδεικνύουν ότι η Νέα Δημοκρατία σκοπεύει να γκρεμίσει μόλις αναλάβει την εξουσία, ό,τι έχει μείνει όρθιο στη Δημόσια Σχολείο.

Σ’ αυτή του την απόπειρα ο Μητσοτάκης έχει άξιους συμπαραστάτες τους «συναδέλφους» της ΔΑΚΕ.

Το κόλπο το ξέρουν καλά από το πρόσφατο παρελθόν. Όπως υποκριτικά καταδίκαζαν τις διαθεσιμότητες-απολύσεις, την αξιολόγηση-γκιλοτίνα, την επιστράτευσή μας, και στη συνέχεια φιγουράριζαν στις πρώτες θέσεις τις επιτροπής προεκλογικού αγώνα της ΝΟΔΕ Σερρών για να συνδράμουν στην εκλογική νίκη της Νέας Δημοκρατίας, έτσι θα πράξουν και τώρα.

Προς το παρόν, βέβαια, δεν έχουν τολμήσει ούτε να βγάλουν μια υποκριτική ανακοίνωση-καταδίκη των εξαγγελιών του Μητσοτάκη, όπως έπραξαν οι αντίστοιχοί τους της Πρωτοβάθμιας.

Το κακό γι’ αυτούς είναι ότι δεν έχουμε (τουλάχιστον όχι όλοι) μνήμη χρυσόψαρου. Ο αγώνας όλων μας στο εξής πρέπει να εστιαστεί στην υπεράσπιση της δημόσιας εκπαίδευσης και της ύπαρξής μας.

Η Νέα Δημοκρατία και η ΔΑΚΕ έχουν σκοπό να μας αποτελειώσουν.

Θα τους το επιτρέψουμε;

ΑΔ.Ε.Κ.Ε. Σερρών

ΑΔΕΚΕ ΣερρώνΚυριάκος Μητσοτάκης
Keywords
Τυχαία Θέματα