ΑΔΕΔΥ-Παναττική στάση εργασίας τη Δευτέρα 28/7 από τις 11:00 έως τη λήξη ωραρίου‏

Tweet

∆ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ε.Ε. της Α∆Ε∆Υ χαιρετίζει τον επίµονο και ενωτικό αγώνα των εργαζοµένων στο ∆ηµόσιο Τοµέα, οι οποίοι µε την καθολική και µαζική συµµετοχή τους στην Απεργία – Αποχή από τις διαδικασίες «αξιολόγησης», δηλώνουν µε σαφήνεια ότι δεν θα επιτρέψουν την επιχειρούµενη απορρύθµιση της ∆ηµόσιας ∆ιοίκησης, την προωθούµενη διάλυση των ∆ηµοσίων και Κοινωνικών Υπηρεσιών, την αφαίρεση αρµοδιοτήτων του ∆ηµοσίου και µεταφορά τους στον ιδιωτικό τοµέα, τη διάλυση

των εργασιακών σχέσεων που προωθούνται από την κυβέρνηση µε µανδύα το σύστηµα «αξιολόγησης», την συνέχιση της πολιτικής των διαθεσιµοτήτων και των µαζικών απολύσεων στο ∆ηµόσιο, τις νέες µειώσεις µισθών από Σεπτέµβρη.

Η επίθεση που δεχόµαστε οι εργαζόµενοι στο ∆ηµόσιο Τοµέα της χώρας, ειδικά τα τελευταία γκρίζα χρόνια του µνηµονίου, δεν θα χει τέλος, αν δεν το δώσουµε εµείς ως αποτέλεσµα της ενότητάς µας και του αγώνα µας.
Ενός αγώνα που δεν είναι συντεχνιακός.
Είναι αγώνας για τα ∆ηµόσια και Κοινωνικά Αγαθά. Είναι αγώνας ολόκληρης της κοινωνίας.

Μπροστά σε αυτό τον αγώνα Κυβέρνηση και Υπουργός ∆ιοικητικής Μεταρρύθµισης µε φανατισµό επιµένουν στις επιλογές της καταστολής, του αυταρχισµού και της ποινικοποίησης των αγώνων των εργαζοµένων.

Δείτε εδώ σε μορφή pdf το έγγραφο αναλυτικά:

Tags: ΑΔΕΔΥΠαναττική στάσηΕπισυνάψεις: adedy.stash_.28-7.pdf Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα