Α ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης: Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση για την ΕΡΤ

Ανακοινώσεις

Θεσ/νίκη 12/06/12

Α΄ Ε.Λ.Μ.Ε. Θεσ/νίκης

Π. Κορομηλά 51. τκ: 54622

Τηλ.-τηλ/τυπία: 2310-240698

http://aelmethe.blogspot.com

Προς : Δ/νσεις

Σχολεία ΜΜΕ

Περιφέρεια,

H Α΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης καταγγέλλει την κυβέρνηση που με πράξη νομοθετικού περιεχομένου, επιδιώκει το κλείσιμο δημόσιων οργανισμών και φορέων, μεταξύ αυτών και

της ΕΡΤ. Αποτέλεσμα αυτής της απαράδεκτης και αντεργατικής απόφασης θα είναι η απόλυση χιλιάδων εργαζομένων. Συγκυβέρνηση και Τρόϊκα (ΕΕ, ΔΝΤ, ΕΚΤ) έχουν βάλει σαν βασικό στόχο τη διάλυση δεκάδων κοινωφελών φορέων του Δημοσίου, την απόλυση του προσωπικού και την παράδοση του έργου, των υπηρεσιών και της περιουσίας τους σε μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα. Μάλιστα για να επιταχύνουν τις διαδικασίες και να παρακάμψουν το Κοινοβούλιο, αποφάσισαν οι καταργήσεις–συγχωνεύσεις και οι απολύσεις, να γίνονται με υπουργικές αποφάσεις !!

Η Α΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης εκφράζει την αλληλεγγύη της στους εργαζόμενους της ΕΡΤ και όλων των δημόσιων φορέων. Καλεί όλους τους εργαζομένους να μην σκύψουν το κεφάλι, να μην τρομοκρατηθούν. Να οργανώσουν τη πάλη τους, την αντίσταση τους απέναντι στην πολιτική που τους πετάει στο δρόμο και στον καιάδα της ανεργίας. Ο μόνος δρόμος για να σταματήσουμε βιομήχανους, εφοπλιστές, μεγαλεμπόρους, τραπεζίτες και τις κυβερνήσεις τους πριν οδηγήσουν εμάς και τις οικογένειές μας στην εξαθλίωση και την απελπισία, είναι η κινητοποίηση όλων των εργαζομένων σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, των ανέργων, των απολυμένων, με την οργάνωση συντονισμένων και καλά προετοιμασμένων αγώνων με τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή, διάρκεια και αποτελεσματικότητα.

Καλούμε τους συναδέλφους να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους στους εργαζομένους που βρίσκονται σε κινητοποιήσεις όπως στην ΕΡΤ. Να μπουν και άλλοι χώροι σε απεργιακές κινητοποιήσεις και να απαντήσουμε άμεσα και δυναμικά στην ποινικοποίηση των αγώνων. ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΟΣ, ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΜΟΝΗ. Κανένας δε θα εξαιρεθεί και κανένας δεν είναι ασφαλής.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο Πρόεδρος O Γ. Γραμματέας

Αγγαθαγγέλου Νίκος Μήτσος Παναγιώτης

Tags: Α ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης
Keywords
Τυχαία Θέματα