Α ΕΛΜΕ Μεσσηνίας: Συμπληρωματικές στάσεις εργασίας στις 23, 24 και 25/4 στα σχολεία της Μεσσηνίας

Tweet

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

Στάσεις εργασίας

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Μεσσηνίας καταγγέλλει την νέα απόπειρα του ΥΠΑΙΘ να εφαρμόσει μέτρα τιμωρητικού χαρακτήρα ενάντια στους μαθητές και σε ολόκληρη της Σχολική Κοινότητα, επιβάλλοντας «αναπλήρωση χαμένων διδακτικών ωρών» από καταλήψεις μέσα στις διακοπές του Πάσχα.

Το ΔΣ

της ΕΛΜΕ Μεσσηνίας, εναντιώνεται σ αυτές τις πρακτικές και κηρύσσει στάσεις εργασίας τις ώρες 11:00 – 14:00 και τις τρεις τελευταίες ώρες κάθε επόμενης βάρδιας για τις ημέρες 23, 24 και 25 Απριλίου 2014, στα σχολεία της Μεσσηνίας.

Καλεί τους συναδέλφους των σχολείων, στα οποία υπάρχει απόφαση λειτουργίας τους τις αντίστοιχες ημερομηνίες, να μην νομιμοποιήσουν μια ακόμη αυταρχική απόφαση του Υπουργείου, που σκοπό έχει να φιμώσει κάθε ελεύθερη φωνή στα σχολεία, προτάσσοντας το δήθεν ενδιαφέρον του για τις χαμένες ώρες, όταν αντίστοιχα δεν έκανε τίποτε για να καλυφθούν οι χιλιάδες ώρες που χάθηκαν εξαιτίας του.

Οι στάσεις αυτές είναι συμπληρωματικές εκείνων οι οποίες ήδη έχουν προκηρυχτεί από την ΟΛΜΕ (08:00 – 11:00 π.μ. και τις τρεις πρώτες ώρες κάθε επόμενης βάρδιας).

Για το ΔΣ

Ο Αντιπρόεδρος

Κουφόγιαννης Δημήτριος

Ο Γ. Γραμματέας

Γεωργιόπουλος Βασίλειος

ΕΛΜΕ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Φραντζή 10 Καλαμάτα Τ.Κ. 24100

Site: www.aelmemess.blogspot.com

Email: [email protected]

ΚΑΛΑΜΑΤΑ 21/4/2014

ΠΡΟΣ: Σχολικές μονάδες Α΄ ΕΛΜΕ

Μεσσηνίας

ΚΟΙΝ: ΜΜΕ

Tags: Α ΕΛΜΕ Μεσσηνίαςαναπλήρωση ωρώναναπλήρωση μαθημάτων Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα