Α ΕΛΜΕ Αχαϊας: Πανδημοσιοϋπαλληλική απεργία την Τρίτη 23/9

Tweet

Πάτρα 22 -9- 2014

ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Α΄ ΕΛΜΕ ΑΧΑΪΑΣ
ΜΑΝΙΑΚΙΟΥ 6 & ΚΟΡΙΝΘΟΥ, ΠΑΤΡΑ
ΤΗΛ. / FAX : 2610 – 278776
http://aelmeahaias.wordpress.com,
[email protected]

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -ΚΑΛΕΣΜΑ

ΠΑΝΔΗΜΟΣΙΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΗ AΠΕΡΓΙΑ την Τρίτη 23-9-2014

.Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. μετά την έκδοση της απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου

Αθηνών που έκρινε «παράνομη και καταχρηστική» την Απεργία – Αποχή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. από τις διαδικασίες της αξιολόγησης, αποφάσισε:

Την κήρυξη 24ωρης Πανδημοσιοϋπαλληλικής Απεργίας την Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου

Με τη συμμετοχή μας στην Απεργία θα στείλουμε ηχηρό μήνυμα καταδίκης της πολιτικής της ποινικοποίησης των συνδικαλιστικών αγώνων και των σχεδίων πλήρους κατάργησης του απεργιακού δικαιώματος. Σε αυτή την πολιτική εντάσσεται η δικαστική απόφαση που «απαγορεύει να κηρύξει η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στο μέλλον Απεργία με τα ίδια αιτήματα»!!!

Το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ υλοποιώντας την απόφαση του Γ.Σ. της ΑΔΕΔΥ στις 21/8/2014, με την οποία αποφασίστηκε η προκήρυξη Απεργίας – «Αποχής», από όλες τις διαδικασίες υλοποίησης της ατομικής αξιολόγησης (ΠΔ 152/13) των εκπαιδευτικών, αλλά και της αυτοαξιολόγησης – αξιολόγησης της σχολικής μονάδας και κάθε διαδικασία αξιολόγησης του εκπαιδευτικού έργου που πραγματοποιείται σε υλοποίηση του σχετικού νομοθετικού πλαισίου (ν. 4024/11, ν. 4142/13, ΠΔ 152/13, ν. 3848/10, ν. 3679/10), καλεί όλους τους εκπαιδευτικούς, τους Διευθυντές σχολείων και τους Σχολ. Συμβούλους να μη συμμετάσχουν σε καμιά διαδικασία με την οποία υλοποιείται το παραπάνω νομοθετικό πλαίσιο για την Αξιολόγηση.

Στο πλαίσιο αυτό καλούμε όλους τους συναδέλφους-ισσες να συμμετάσχουν μαζικά και ενωτικά στην απεργιακή κινητοποίηση και στα απεργιακό συλλαλητήριο την Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου 2014 στην Αποκεντρωμένη Περιφέρεια ( Νέα Εθνική Οδός Πατρών – Αθηνών) και ώρα 10π.μ

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας

Ψαρράς Σπύρος Γκόβας Παναγιώτης

Tags: Α ΕΛΜΕ ΑχαϊαςαπεργίαΑΔΕΔΥ Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα