Α ΕΛΜΕ Αχαϊας: Ο αγώνας συνεχίζεται!- Απεργιακό δελτίο

Tweet

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ – ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!!!

Τρίτη 24/9/2013, δεύτερη ημέρα της νέας 3ήμερης απεργιακής κινητοποίησης του κλάδου, στα σχολεία της Α ΈΛΜΕ Αχαΐας:

- Στις 10.30 π.μ. πραγματοποιήθηκε μεγάλη προσυγκέντρωση των απεργών καθηγητών στο Παράρτημα και στη συνέχεια από το Εργατικό Κέντρο ακολούθησε πορεία από κοινού με άλλους κλάδους εργαζομένων που βρίσκονται σε απεργιακή κινητοποίηση στους δρόμους της πόλης ,στα πλαίσια της 48ωρης απεργίας

της ΑΔΕΔΥ

- Στις 7μμ δίνουμε μαζικό παρόν στην έκτακτη Γ.Σ του κλάδου για την εκτίμηση και συνέχιση των κινητοποιήσεων μας (αίθουσα ΣΕΓΑΣ ,5ο Λύκειο Πατρών , Σχολικό συγκρότημα Μαρούδα)

Τετάρτη 25-9-2013

- Μεταβαίνουμε στην Αθήνα με πούλμαν για να συμμετάσχουμε στο μεγάλο πανελλαδικό εκπαιδευτικό συλλαλητήριο που διοργανώνει η ΟΛΜΕ. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν στη διάρκεια της σημερινής Γ.Σ

- Όσοι συνάδελφοι δεν πάνε στην Αθήνα, συμμετέχουν και στηρίζουν το αυριανό συλλαλητήριο στην Πλατεία Γεωργίου και ώρα 10.30 π.μ που διοργανώνει ο Σύλλογος Εργαζόμενων του Πανεπιστημίου Πατρών, στηρίζοντας τους εκεί Εργαζόμενους αλλά και τούς Εκπαιδευτικούς, που πλήττονται από τις κυβερνητικές αποφάσεις (διαθεσιμότητες- απολύσεις).

- Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να συμβάλλουν στην ενίσχυση του απεργιακού Ταμείου της ΕΛΜΕ με τη δυνατότητα που έχει ο καθένας.

Εξαιρετικά Επείγον μήνυμα

Η συνάδελφος Μητροπούλου Μαρία του 10ου Γυμνασίου Πατρών νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου και έχει άμεση ανάγκη από αίμα. Όσοι συνάδελφοι είναι εθελοντές αιμοδότες ή έχουν τη δυνατότητα να δώσουν αίμα είναι ανάγκη να βοηθήσουν άμεσα, ειδικότερα όσοι έχουν ομάδα αίματος 0+.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!

Πάτρα 24-9-2013

Tags: Α ΕΛΜΕ Αχαϊας Tweet Share on

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα