"Fentagin" για Σπανό και Ατρόμητο:"Είμαστε Οικογένεια"

Tweet

Παραθέτουμε τις ανακοινώσεις που έβγαλαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Ατρομήτου και του Ιωνικού με αφορμή την υπόθεση του Γιώργου Σπανού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «fentagin»:

«Μια από τις πιο μεγάλες στιγμές του Ατρόμητου αλλά και για εμάς τους fentagin έφτασε. Θέλουμε να ξέρουν όλοι ότι από σήμερα στο γήπεδο μέχρι και την κατάκτηση της δεύτερης θέσης- C.L., την οποία έχουμε θέσει και σαν στόχο, οι fentagin

θα έχουν ακόμη πιο δυνατή και ουσιαστική παρουσία στο γήπεδο. Από σήμερα θα είμαστε σε όλες τις θύρες του σταδίου για να διασφαλίσουμε την ηρεμία της ομάδας.

Απαγορεύουμε σε πρώτη φάση και μέχρι να ξεκαθαρίσουν οι καταστάσεις, σε οποιονδήποτε να μεταφέρει την θετική ή την αρνητική του σκέψη (πανό, διαμαρτυρία, επευφημία σε οποιοδήποτε αποτέλεσμα...) για εκτός γηπέδου γεγονότα που έχουν να κάνουν με τον πρόεδρο του Ατρόμητου και τις εξωγηπεδικές του δραστηριότητες. Μέσα στο γήπεδο σκοπός όλων μας είναι η ηρεμία και το σπρώξιμο της ομάδας για την νίκη!

Είμαστε οικογένεια, είμαστε ενωμένοι και δεν καταλαβαίνουμε τίποτα. Αγαπάμε τον Ατρόμητο και το δείχνουμε με πράξεις..!! Κορόιδα δεν θα πιαστούμε για κανέναν, ο Ατρόμητος θα μεγαλώσει είτε το θέλουν μερικοί είτε όχι γιατί ο Ατρόμητος είμαστε εμείς!

Υ.Γ.1 Δούλοι της δημοσιογραφίας θα τα πούμε...

Υ.Γ. 2 Όλοι από νωρίς κάτω με σκοπό την καλύτερη ενημέρωση για την αποφυγή των όποιων ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ...

Υ.Γ.3 Θα επανέλθουμε σύντομα...όλοι κοντά στον σύνδεσμο και την ομάδα μας!!!

Σ.Φ. FENTAGIN».

Γιώργου Σπανού σχολιάζουν μέσω ανακοίνωσης οι οπαδοί του Ατρομήτου,

Στο πλευρό του προέδρου του Ατρόμητου, Γιώργου Σπανού, τάχθηκαν όμως και οι οργανωμένοι οπαδοί του Ιωνικού, «Rangers», που δεν ξεχνούν την συνεισφορά του στην ομάδα της Νίκαιας.

Η ανακοίνωση των Rangers

«Οταν πριν 2,5 χρόνια ο Ιωνικός βρέθηκε στο χείλος της καταστροφής, πολύ λίγοι πίστεψαν ότι μπορούσε να σωθεί. Ακόμη λιγότεροι πίστεψαν ότι οι Rangers θα μπορούσαν να "αναστήσουν" μια ομάδα που φαινόταν καταδικασμένη.

Ο πρώτος που εμπιστεύτηκε τους Rangers, ήταν ο Γιώργος Σπανός. Παρά το γεγονός ότι βρισκόταν σε άλλη ομάδα, στήριξε από την πρώτη στιγμή τον Ιωνικό χωρίς όρους, προϋποθέσεις και ανταλλάγματα. Εκανε αυτό που ένοιωθε. Ο,τι κάνει επί χρόνια, σε κάθε Νικαιώτη που βρίσκεται σε ανάγκη και χτυπάει την πόρτα του.

Οι Rangers δεν ξεχνούν. Ο Σπανός στήριξε τον Ιωνικό, όταν όλοι τον χτυπούσαν. Τώρα, στις δύσκολες στιγμές του, στεκόμαστε όλοι δίπλα του.

Δεν περιμένουμε κανένα τηλεοπτικό κανάλι να μας μάθει τι είναι ο Σπανός. Καμία εφημερίδα. Οτι κατηγορητήριο κι αν στηθεί, όση λάσπη κι αν του ρίξουν, δεν αλλάζει στο ελάχιστο την απεριόριστη εκτίμηση προς το πρόσωπό του και την πίστη ότι θα βγει νικήτής από το βρώμικο πόλεμο εναντίον του.

Γιώργο, βάστα γερά. Ολη η Νίκαια βρίσκεται στο πλάι σου.»

RANGERS CLUB

Tags: ΑτρόμητοςfentaginΓιώργος Σπανός Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα