78 οδηγοί, διανομείς και υπάλληλοι εσωτερικής εκμετάλλευσης στα ΕΛΤΑ - ΠΡΟΣΟΧΗ μέχρι τη Δευτέρα 5/11

Tweet Κατηγορία: Εργασία

78 οδηγοί, διανομείς και υπάλληλοι εσωτερικής εκμετάλλευσης στα ΕΛΤΑ

Εβδομήντα οκτώ προσλήψεις θα πραγματοποιηθούν σε υπηρεσίες των ΕΛΤΑ σε εννέα περιφέρειες, μεταξύ των οποίων και η Αττική.

Εβδομήντα οκτώ προσλήψεις θα πραγματοποιηθούν σε υπηρεσίες των ΕΛΤΑ σε εννέα περιφέρειες, μεταξύ των οποίων και

η Αττική.

Ειδικότερα, έως την ερχόμενη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου, θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις σε 26 από τις 51 θέσεις που προκηρύχθηκαν για τα ΕΛΤΑ Κρυονερίου και Σπάτων. Πρόκειται για 20 θέσεις ΔΕ Οδηγών με τετράμηνη απασχόληση και έξι θέσεις ΔΕ Διανομέων με οκτάμηνη απασχόληση. Στο μεταξύ, αναμένεται να καθοριστούν προθεσμίες για ακόμα 25 θέσεις, εκ των οποίων 14 για Διανομείς και έντεκα για Οδηγούς με οκτάμηνα. Αιτήσεις υποβάλλονται μόνο ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση: ΕΛΤΑ, Κεντρική Υπηρεσία, Δ/νση Ανθρώπινου Δυναμικού, Τμήμα Προσλήψεων, Απελλού 1, Τ.Κ. 101 88, Αθήνα (για την Ανακοίνωση ΣΟΧ 62/2012). Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στα τηλέφωνα 210 3353228 και 210 3353487.

Στο μεταξύ, εγκρίθηκαν ακόμα 27 θέσεις εργασίας στην ειδικότητα ΔΕ Εσωτερικής Εκμετάλλευσης στα ΕΛΤΑ Κρήτης και Αιγαίου. Συγκεκριμένα, στην Κρήτη θα καλυφθούν συνολικά επτά θέσεις, εκ των οποίων πέντε στα ΕΛΤΑ Ηρακλείου και από μία στα ΕΛΤΑ Χανίων και Ρεθύμνης. Το νέο προσωπικό θα απασχοληθεί με συμβάσεις ορισμένου χρόνου διάρκειας οκτώ μηνών. Πληροφορίες παρέχονται στο τηλέφωνο 2810 302844.

Στα ΕΛΤΑ Δωδεκανήσου εγκρίθηκαν δώδεκα θέσεις ΔΕ Εσωτερικής Εκμετάλλευσης με οκτάμηνες συμβάσεις, οι οποίες αφορούν τα Καταστήματα Κω, Ρόδου και Ρόδου 2, Αντιμάχειας, Γενναδίου, Κρεμαστής, Λέρου και Νισύρου. Οσο για τα ΕΛΤΑ Κυκλάδων θα καλύψουν τέσσερις θέσεις σε καθένα από τα Καταστήματα Ανδρου, Μήλου, Νάουσας Πάρου και Σίφνου, ενώ στα ΕΛΤΑ Σάμου οι θέσεις αφορούν τα Καταστήματα Σάμου και Πυθαγορείου. Επίσης, θα προσληφθεί ένας Υπάλληλος Εσωτερικής Εκμετάλλευσης στο Κατάστημα Μυτιλήνης Λέσβου και στο Κατάστημα Χίου. Για τις θέσεις στο Αιγαίο, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν πληροφορίες στο τηλέφωνο 210 4146141.

ΕΘΝΟΣ

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.
Σε περίπτωση που έχετε κάποια παρατήρηση, στείλτε μας μέιλ στο [email protected]. Αν πάλι θέλετε να αναρτήσετε τη δική σας αγγελία, εντελώς δωρεάν, πατήστε ΕΔΩ

Tags: ΕΛΤΑ Tweet
Keywords
Τυχαία Θέματα