72 γιατροί στο ΕΤΑΑ

p1 {font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:12px;margin-left:8px;margin-right:8px;margin-top:4px;margin-bottom:4px;text-align:justify;} To νέο προσωπικό θα υπογράψει μονοετείς συμβάσεις

Με 72 Ελεγκτές Ιατρούς θα ενισχυθεί άμεσα το Ενιαίο Ταμείο Ανεξάρτητα Απασχολούμενων (ΕΤΑΑ). Οι νέοι Ιατροί θα συνάψουν συμβάσεις μίσθωσης έργου, για χρονικό διάστημα ενός έτους, προκειμένου να ελέγχουν την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των ασφαλισμένων του Ταμείου.

Οι νέοι Ιατροί θα ελέγχουν την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των ασφαλισμένων του Ταμείου

Εκτός από την Αθήνα

και τη Θεσσαλονίκη, οι νέοι Ελεγκτές Ιατροί θα τοποθετηθούν στα υποκαταστήματα του Ταμείου σε: Εδεσσα, Καστοριά, Κατερίνη, Κιλκίς, Χαλκιδική, Καβάλα, Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή, Ξάνθη, Δράμα, Σέρρες, Ιωάννινα, Αρτα, Κέρκυρα, Κοζάνη, Λάρισα, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Χανιά, Τρίπολη, Κόρινθο, Σπάρτη, Καλαμάτα, Πάτρα, Πύργο, Αγρίνιο, Λαμία, Λιβαδειά, Μυτιλήνη, Ρόδο, Σύρο, Χαλκίδα, Χίο, Κοζάνη, Λάρισα, Καβάλα, Αλεξανδρούπολη, Πάτρα και Μυτιλήνη.

Προϋποθέσεις συμμετοχής
Οι συμβαλλόμενοι Ιατροί θα πρέπει:

α) να είναι Eλληνες πολίτες ή υπήκοοι μελών της Ευρωπαϊκής Eνωσης ή για τους υποψηφίους χωρίς ελληνική ιθαγένεια θα πρέπει να αποδείξουν ότι γνωρίζουν την

ελληνική γλώσσα σε βαθμό επαρκή για την άσκηση των καθηκόντων της επιδιωκόμενης ειδικότητας, προσκομίζοντας πιστοποιητικό ελληνομάθειας από το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας.

β) να έχουν πτυχίο ιατρικής σχολής της ημεδαπής ή ισότιμο πτυχίο της αλλοδαπής και άδεια άσκησης επαγγέλματος.

γ) οι άντρες να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν απαλλαγεί νόμιμα από αυτές.

δ) να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης.

Για τους υποψήφιους ιατρούς δεν επιτρέπεται:

α) Να απασχολούνται σε ιδιωτικές κλινικές, ιδιωτικά εργαστήρια συμβεβλημένα με το ΕΤΑΑ ή να είναι μέτοχοι στα ανωτέρω αυτοί, οι σύζυγοι ή τα τέκνα τους.

β) Να έχουν έγγραφες παρατηρήσεις σε εκθέσεις των ελεγκτικών υπηρεσιών του Ταμείου ή άλλων ελεγκτικών υπηρεσιών του Δημοσίου.

γ) Να έχουν καταδικαστεί για κακούργημα και σε οποιαδήποτε ποινή για κλοπή, υπεξαίρεση, απάτη, εκβίαση, πλαστογράφηση, δωροδοκία.

δ) Να έχουν απολυθεί από το ΕΤΑΑ εξαιτίας πειθαρχικού παραπτώματος, με απόφαση του αρμόδιου Υπηρεσιακού Συμβουλίου.

ε) Να έχει καταγγελθεί η σύμβαση από το ΕΤΑΑ για αντισυμβατική συμπεριφορά από δόλο ή αμέλεια που αποδεικνύεται από έγγραφα στοιχεία του Ταμείου ή από δικαστική απόφαση.

Κατά την επιλογή, προτεραιότητα έχουν οι ιατροί οι οποίοι δεν έχουν άλλη έμμισθη θέση στον δημόσιο τομέα ή σε Ν.Π.Δ.Δ.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 210 52 17 412- 19 ή στο site www.etaa.gr ΕΘΝΟΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα