60 ωφελούμενοι από την Α.Σ. "Ορεινή Συμπολιτεία Πίνδου"

Εργασία

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη "ΟΡΕΙΝΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΙΝΔΟΥ" στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης με τίτλο "Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης εδικών κοινωνικών ομάδων στην Πίνδο" προσκαλεί τους/τις ενδιαφερόμενους/ες που πληρούν τις σχετικές προϋποθέσεις για την υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στην εν λόγω πράξη.

Περιοχή παρέμβασης: Βόρεια Τζουμέρκα, Ζαγόρι, Κόνιτσα, Μέτσοβο, Πωγώνι

Ομάδα στόχος: Μακροχρόνια άνεργοι άνω των 45 ετών με χαμηλά τυπικά προσόντα, Άτομα με αναπηρία, Αρχηγοί μονογονεϊκών

οικογενειών, Άτομα ευρισκόμενα σε κατάσταση φτώχειας/απειλούμενα από φτώχεια, Αποφυλακισθέντες, Πρώην χρήστες ουσιών

Αριθμός ωφελούμενων: 60

Οι ενδιαφερόμενοι/ ες για πρόσθετη ενημέρωση και αναζήτηση των εντύπων των αιτήσεων και των σχετικών εντύπων εκδήλωσης ενδιαφέροντος μπορούν να απευθυνθούν στα γραφεία της Αναπτυξιακής Σύμπραξης έως 31/12/2012, στο BIC ΗΠΕΙΡΟΥ κα Κωνσταντίνα Οικονόμου , από Δευτέρα – Παρασκευή, Ώρες 09:00-14:00, Διεύθυνση: Επιστημονικό & Τεχνολογικό Πάρκο Ηπείρου (Πανεπιστημιούπολη Ιωαννίνων), τηλ:26510-44447, φαξ: 26510-44457, email: bicepirus@ioa.forthnet.gr.

Πρόσκληση για συμμετοχή

newsedu

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.

Keywords
Τυχαία Θέματα