20 θέσεις διαφορετικών ειδικοτήτων στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο

Εργασία

Ο ειδικός λογαριασμός κονδυλίων έρευνας του Μετσόβιου Πολυτεχνείου προκήρυξε 20 θέσεις διαφόρων ειδικοτήτων με σύμβαση μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου στο πλαίσιο της πράξης "Ελληνικά Ακαδημαϊκά Ηλεκτρονικά Συγγράμματα και Βοηθήματα".

Οι θέσεις αφορούν σε 8 θέσεις ΠΕ Πληροφορικής, 2 θέσεις ΠΕ Ελληνικής Φιλολογίας, 1 θέση ΠΕ Φιλολογικών Επιστημών, 1 Θέση ΠΕ Κοινωνιολογίας, 1 θέση ΠΕ ή ΤΕ Βιβλιοθηκονομίας, 1 θέση ΠΕ Φιλοσοφικής, 1 θέση ΠΕ Δημόσιας Διοι΄κησης, 1 θέση ΠΕ Θετικών Επιστημών, 1 θέση ΠΕ Νομικής, 1 θέση ΠΕ Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών, 1 θέση ΠΕ Οικονομίας και

Διοίκησης, 1 θέση ΤΕ Γραφιστικής.

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται έως τις 18 Ιανουαρίου.

Οι έντυπες προτάσεις και τα λοιπά δικαιολογητικά θα πρέπει να κατατεθούν στο Πρωτόκολλο του Ειδικού Λογαριασμόυ του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου είτε αυτοπροσώπως είτε να υποβληθούν ταχυδρομικώς προσκομίζοντας την απόδειξη με εμπρόθεσμη κατάθεση μέχρι και τη18η Ιανουαρίου 2013 στην παρακάτω διεύθυνση:

ΕΜΠ - Ειδικός Λογαριασμός, Ηρώων Πολυτεχνείου 9, 157 80, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου,

Πληροφορίες στο τηλ. 210 7722267

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Θέλετε να ενημερώνεστε για όλες τις αγγελίες μέσω twitter; Κάντε μας follow στο λογαριασμό μας στο Twitter ΕΔΩ

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.

Επίσημα site για εύρεση εργασίας όπως:

Keywords
Τυχαία Θέματα