105 Θέσεις εργασίας σε συμβασιούχους- Δείτε καλά τις προθεσμίες

Εργασία

Την επόμενη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου εκπνέει η προθεσμία κατάθεσης των αιτήσεων για τις 27 θέσεις που έχουν προκηρυχθεί στον Δήμο Αγ. I. Ρέντη Νομού Αττικής. Στον Δήμο θα προσληφθούν για οκτώ μήνες 22 εργάτες καθαριότητας ΥΕ, δύο οδηγοί απορριμματοφόρων ΔΕ με κάρτα ψηφιακού ταχογράφου και τρεις σιδηρουργοί ΔΕ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν τα έντυπα των αιτήσεών τους στη διεύθυνση: Π. Τσαλδάρη 10, ΤΚ 185 40 Νίκαια και ειδικότερα στο Γραφείο Διοίκησης του δήμου. Τηλ.

210 4278.104 και 210 4278.140.

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Κορδελιού Ευόσμου Νομού Θεσσαλονίκης θα προσλάβει έως οκτώ μήνες 45 καθηγητές φυσικής αγωγής ΠΕ. Οι γυμναστές θα προσληφθούν με ωριαία αποζημίωση και οι υποψήφιοι για να μπορέσουν να καταθέσουν αιτήσεις συμμετοχής θα πρέπει να έχουν μία από τις εξής ειδικότητες: Αεροβική γυμναστική, Αθλητικές δραστηριότητες κλειστού χώρου, Αντισφαίριση, Ελληνικοί παραδοσιακοί χοροί, Ενόργανη γυμναστική, Καλαθοσφαίριση, Κλασικός αθλητισμός, Ιστιοπλοΐα, Κολύμβηση, Κωπηλασία, Μαζικός αθλητισμός, Πετοσφαίριση, Ποδόσφαιρο, Ρυθμική γυμναστική, Υπαίθριες αθλητικές δραστηριότητες, Χειροσφαίριση και Τάε κβον ντο. Αιτήσεις έως την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου στα γραφεία της επιχείρησης, Μ. Αλεξάνδρου 57, 2ος όροφος, Εύοσμος. Τηλ. 2310 706.668.

Για δύο μήνες θα προσληφθούν στον Δήμο Λαμιέων 30 εργάτες καθαριότητας ΥΕ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτηση τους, είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια Αρχή, στα γραφεία του δήμου στη διεύθυνση: Δήμος Λαμιέων ΤΚ 351 00, Φλέμινγκ και Ερυθρού Σταυρού. Τηλ. 22313 51.027, 22313 51.029,22313 51.068.

(Τα Νέα)

dimosio.

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Θέλετε να ενημερώνεστε για όλες τις αγγελίες μέσω twitter; Κάντε μας follow στο λογαριασμό μας στο Twitter ΕΔΩ

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.

Keywords
Τυχαία Θέματα