10 tips για να διοργανώσετε ένα παιδικό πάρτυ που θα θυμούνται για πάντα!

Με τα 32 χρόνια εμπειρίας στα παιδικά πάρτυ η ομάδα Μπουρμπουλήθρες (https://www.bourboulithres.gr) είναι σε θέση να σας συμβουλέψει σωστά για το πως να επιτύχετε ένα αξέχαστο παιδικό πάρτυ.

1. Η πρόσκληση έστω και με ένα μήνυμα ή e-mail είναι απαραίτητη τουλάχιστον 3 εβδομάδες πριν από το πάρτι. Εκτός αν είναι πολύ μικρό οπότε μπορείτε να τηλεφωνήσετε προσωπικά. Μια χειρόγραφη πρόσκληση όμως κάνει πάντα τη διαφορά.

2. Μία εβδομάδα πριν από το πάρτι επικοινωνήστε με μήνυμα, email ή τηλεφωνικά και υπενθυμίστε την ημερομηνία του

πάρτι, παράλληλα ενημερωθείτε εάν θα έρθουν οι καλεσμένοι ή όχι.

3. Ανάλογα με την ηλικία τους παιδιού σας φροντίστε να είναι μία ώρα βολική στο πρόγραμμα των περισσοτέρων παιδιών και γονέων, όπως περίπου στις 11-12 π.μ. εάν είναι Σαββατοκύριακο ή 6-7μμ εάν είναι καθημερινές ή Σαββατοκύριακο. Επίσης η αποχώρηση καλό να είναι να γίνεται το αργότερο στις 9μ.μ. που τα περισσότερα παιδιά ετοιμάζονται για ύπνο.

4. Κολλήστε και ένα αυτοκόλλητο στην πόρτα της πολυκατοικίας που να δηλώνει ότι το πάρτι είναι εδώ.
Αυτό αφενός θα ενημερώσει τους γονείς των παιδιών-καλεσμένων για την ακριβή διεύθυνση, αφετέρου θα ενημερώσει και τους γείτονες για την επικείμενη φασαρία.

5. Στολίστε το σπίτι: Είναι όμορφο να υπάρχει γιορτινή διάθεση. Αγοράστε καπελάκια για τα μικρά, σφυρίχτρες και φυσικά πολλά μπαλόνια σε διάφορα χρώματα και σχέδια.

6. Αν έχετε την οικονομική δυνατότητα καλέστε ένα κλόουν στο σπίτι. Τι πιο ωραίο για τους μικρούς μας φίλους από το να εκτελούν δραστηριότητες που τους προτείνει ο πολύχρωμος φίλος τους ή από το να τον παρακολουθούν να κάνει γκάφες.

7. Διαλέξτε εύκολο μενού, προτιμότερο σε μικρές μπουκιές, ώστε τα παιδιά να μπορούν να πεταχτούν στο τραπέζι ή στον μπουφέ και να τσιμπήσουν κάτι. Στα παιδιά δεν αρέσει να διακόπτουν το παιχνίδι και πολλές φορές προτιμούν να μη φάνε για να μη χάσουν τη συνέχεια. Διάφορα μικρά σνακ και γλυκά, τα κάνουν να επιστέφουν ευκολότερα στο πιάτο τους για να πάρουν κάτι.

8. Αγοράστε πολύχρωμα πλαστικά σετ μαχαιροπίρουνα και φτιάξτε έτοιμες τριάδες (πιρούνι, μαχαίρι, κουτάλι) με ανακατεμένα χρώματα. Στη συνέχεια τοποθετήστε τα μέσα σε χάρτινα σακουλάκια, τυλίξτε με κορδελίτσες μαζί με μια χαρτοπετσέτα και τοποθετήστε τα μέσα σε ένα δίσκο επάνω στον μπουφέ.

9. Καλό είναι να συγκεντρώσετε κάπου τα δώρα που θα σας φέρουν και να τα ανοίξετε μόνοι σας όταν θα έχουν αποχωρήσει όλοι οι καλεσμένοι. Έτσι, θα αποφύγετε τουλάχιστον τρεις δυσάρεστες εξελίξεις: α.Τα υπόλοιπα παιδάκια να θέλουν κι αυτά να παίξουν με το καινούριο παιχνίδι και να αρχίσουν να γκρινιάζουν. β. Το παιδάκι σας να μην δείξει και πολλή χαρά για το δώρο και να το εκφράσει χωρίς περιστροφές σε αυτόν που το έφερε και γ. Να χάσετε το λογαριασμό του ποιος έφερε τι και να μην ξέρετε τι να απαντήσετε την επόμενη μέρα όταν θα σας ρωτήσει η γειτόνισσα αν του έκανε το ρουχαλάκι που έφερε.

10. Στο τέλος του πάρτυ χαρίστε ένα μικρό ευχαριστήριο δώρο που ταιριάζει στο θέμα του πάρτι: ένα μικρό γλαστράκι για ένα πάρτι στον κήπο, πλαστελίνες για ένα πάρτι με καλλιτεχνικό θέμα, ένα κουτάκι με γλυκίσματα.

https://www.bourboulithres.gr

Μπουρμπουλήθρεςπαιδικά πάρτυ
Keywords
Τυχαία Θέματα