10 θέσεις από τη ΜΚΟ «Γιατροί του Κόσμου – Ελληνική Αντιπροσωπεία» στο Δήμο Aθηναίων

Εργασία

Οι Γιατροί του Κόσμου στο πλαίσιο της Πράξης με τίτλο «Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Αθηναίων» (MIS 377099) η οποία υλοποιείται στο πλαίσιο του Ε.Π. Ανάπτυξη Ανθρωπίνου Δυναμικού 2007-2013, με συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, προβαίνει στη πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού δέκα (10) ανέργων έως 30 ετών για απασχόληση, χρονικής διάρκειας 24 μηνών, στο Κοινωνικό Φαρμακείο (3) και στο Υπνωτήριο (7) στην περιοχή της Αθήνας.

Οι θέσεις είναι:

ΠΕ/ΤΕ Φαρμακευτικής 2
ΤΕ/ΤΕ Κοινωνικής Εργασίας 1
ΔΕ Υπαλλήλων 6
ΠΕ/ΤΕ Κοινωνικής Εργασίας 1

Για την υποβολή του Φακέλου Αίτησης Εργασίας, οι ενδιαφερόμενοι να προσέρχονται κατά τις εργάσιμες ώρες από 10:00 έως 17:00 στα γραφεία των Γιατρών του Κόσμου: Σαπφούς 12, ΤΚ 105 53, Αθήνα, 6ος όροφος

Η διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος αρχίζει την 4η Φεβρουαρίου 2013 και λήγει την Τρίτη 19η Φεβρουαρίου 2013. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν αιτήσεις μέχρι και την ημερομηνία λήξης της διαδικασίας εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

e-dimosio

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Θέλετε να ενημερώνεστε για όλες τις αγγελίες μέσω twitter; Κάντε μας follow στο λογαριασμό μας στο Twitter ΕΔΩ

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.

Keywords
Τυχαία Θέματα