Μπόμπα κολοκυθιών με μοτσαρέλα

Μπόμπες (έτσι, “μπόμπες”, με ηχηρά τα δύο “μπ”), έχετε δει (και δοκιμάσει) αρκετές. Μπόμπα με ζαμπόν τυρί. Κλασσική σε παιδικά (αλλά όχι μόνο) πάρτυ. Μπόμπα με τόνο και κάποια ελαφριά σως. Η αγαπημένη ! Για τραπέζια μεγαλύτερων αυτή, οι μικροί δεν τα πάνε και πολύ καλά με τον τόνο. Μπόμπα με σκέτη ρώσικη. Ελαφριά παραλλαγή, υποδεέστερη των άλλων δύο. Μπόμπα σολομού. Η εκλεπτυσμένη. Εάν είναι πετυχημένη, είναι εξαιρετικό ορντέβρ.
“Μπόμπα κολοκυθιών”, έχετε ποτέ συναντήσει ; Σε παιδικό πάρτυ, το αποκλείω. Σε τραπέζι μεγαλύτερων,
και πάλι δεν μου φαίνεται πολύ πιθανό... Και όμως, είναι μία πρωτότυπη αλλά και γευστική ιδέα, πιστέψτε με, οι σχέσεις μου με τα κολοκύθια αποκλείει το ενδεχόμενο να λέω ψέματα..... Αντίθετα, πολύ θα ήθελα να τα υποβαθμίσω όσο γίνεται…
Τα κολοκυθάκια, μετά από το ολιγόλεπτο βράσιμο και το ψήσιμό τους στον φούρνο εξακολουθούν να είναι μαλακά μεν, τραγανά δε. Και οι ενδιάμεσες στρώσεις από mozzarella και μία σάλτσα φτιαγμένη με ντομάτες, σέλινο, κουκουνάρι, σκορδάκι και τριμμένη κεφαλοτύρι, μα πως καταφέρνουν αυτές οι “ενδιάμεσες στρώσεις” να δώσουν τόση γεύση σε αυτό το ά ν ο σ τ ο ζαρζαβατικό !!!
Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπόμπα,boba