Σύντομα (14/5/14)

Πρόσκληση για τουριστικές επενδύσεις στην Ελλάδα

Πρόσκληση να επενδύσουν στην Ελλάδα στον τουριστικό τομέα απηύθυνε η υπ. Τουρισμού Ολγα Κεφαλογιάννη, μιλώντας χθες στο ελληνοαυστραλιανό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Μελβούρνης στο πλαίσιο της επίσκεψής της στην Αυστραλία. Επίσης, ενημέρωσε τους ταξιδιωτικούς πράκτορες ότι θα τοποθετηθεί τουριστικός ακόλουθος στην Αυστραλία με έδρα τη Μελβούρνη. Η κ. Κεφαλογιάννη επισήμανε ότι η κυβέρνηση προχώρησε

στη λήψη δέσμης νομοθετικών μέτρων όπως τη θέσπιση νέων τουριστικών προϊόντων, την τροποποίηση του χωροταξικού πλαισίου, την απλοποίηση των διαδικασιών αδειοδότησης των τουριστικών επιχειρήσεων, την προώθηση της τουριστικής κατοικίας με στόχο τη διευκόλυνση των επενδύσεων. Παράλληλα, είπε ότι οι μεταρρυθμίσεις που έγιναν στη χώρα είχαν θετικές επιπτώσεις στον τουριστικό τομέα, επισημαίνοντας ότι το 2013 ήταν μία χρονιά ρεκόρ για την τουριστική κίνηση, καθώς με τους επιβάτες κρουαζιέρας ξεπέρασε τα 20 εκατ. επισκέπτες. Για το 2014 εξέφρασε την αισιοδοξία ότι θα είναι μια ακόμη καλύτερη χρονιά.

Ιστοσελίδα στα ελληνικά απέκτησε η Ryanair

Φιλικότερη προς τους Ελληνες χρήστες επιχειρεί η Ryanair να κάνει την ιστοσελίδα της, η οποία πλέον είναι διαθέσιμη για το ελληνικό κοινό και στα ελληνικά. Η νέα ιστοσελίδα www.ryanair.com/gr της ιρλανδικής χαμηλού κόστους αεροπορικής εταιρείας προσφέρει πλέον και μια εφαρμογή «ανιχνευτή ναύλου» στην οποία οι πελάτες θα μπορούν να βρουν τους χαμηλότερους ναύλους και να προχωρήσουν σε σχετική κράτηση με κριτήριο την τιμή, τη διαδρομή και την περίοδο του ταξιδιού. Παρέχεται επίσης πλέον η δυνατότητα να μοιραστούν οι χρήστες τις πληροφορίες αυτές με φίλους και συγγενείς μέσω της εφαρμογής «μοιράσου τον ναύλο» που προσφέρεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Παράλληλα η εταιρεία διαμόρφωσε τη δυνατότητα δημιουργίας προσωπικού προφίλ «η Ryanair μου» στο οποίο θα καταγράφονται οι ταξιδιωτικές συνήθειες των χρηστών, με ασφάλεια και ευκολία. Το προσωπικό προφίλ θα παρέχει τη δυνατότητα ταχύτερων κρατήσεων, check-in μέσω της ιστοσελίδας, ενώ η εταιρεία θα παρουσιάζει και θα προωθεί -το προσεχές διάστημα- οικογενειακά και επαγγελματικά προϊόντα που θα συμβαδίζουν με το προφίλ του χρήστη.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο

Keywords
Τυχαία Θέματα