Ο Γαστρονόμος ψήνει το τέλειο κοτόπουλο

Ένα πολυσέλιδο αφιέρωμα που θα αλλάξει τον τρόπο που φτιάχνουμε κοτόπουλο στο φούρνο. Με την Καθημερινή αυτής της Κυριακής.

Στο Γαστρονόμο αυτής της Κυριακής, ένας αναλυτικός, πολυσέλιδος οδηγός για το κοτόπουλο στο φούρνο. 

 

 

Συμβουλές και μυστικά: Πώς να μας το ετοιμάσει ο κρεοπώλης; Δένουμε τα μπούτια; Πώς το «παρφουμάρουμε» εν τάχει; Πώς το καψαλίζουμε;

 

Πώς θα επιτύχουμε την τέλεια κρούστα:

Όλα τα μυστικά των σεφ και μυρωδάτα γλάσα για τραγανή πετσούλα. 

 

 

 

12 μυρωδάτα αλείμματα: Μοναδικές αρωματικές «πάστες» για να αλείψουμε το κοτόπουλο πάνω και κάτω από το δέρμα. Ακόμη, βήμα-βήμα πώς θα κάνουμε το άλειμμα κάτω από το δέρμα.

 

Μαρινάριμα στην «άρμη»: Βήμα-βήμα η επαναστατική τεχνική που εξασφαλίζει ζουμερό ψαχνό και νοστιμιά σε βάθος. Ακόμα και 2 ώρες μετά το ξεφούρνισμα το «δύσκολο» στήθος διατηρεί τους χυμούς του!

 

 

 

Πώς τεμαχίζουμε το κοτόπουλο: Καρέ-καρέ όλα τα απαραίτητα για να κάνουμε το τέλειο κόψιμο και σερβίρισμα του ολόκληρου κοτόπουλου.

 

Ψήσιμο στην κοτοπουλιέρα: Το σκεύος-έκπληξη που ψήνει το κοτόπουλο σαν σουβλιστό. 

 

 

 

Ψήσιμο στη σχάρα του φούρνου: Βήμα-βήμα η απλή τεχνική που εξασφαλίζει ομοιόμορφο ρόδισμα και ψήσιμο χωρίς να γυρίσουμε το κοτόπουλο, τραγανή πέτσα, μεστό ψαχνό. 

 

Γύρος κοτόπουλου κατ’ οίκον: Δεν φαντάζεστε πόσο απλό είναι να το φτιάξουμε μόνοι μας. Απλά, ποιοτικά, πεντανόστιμα!

 

Μαζί, δεκάδες δοκιμασμένες συνταγές για κοτόπουλο στο φούρνο. 

Ακόμη, 

 

Όλα τα μυστικά για τη σάλτσα σόγιας, πώς τη χρησιμοποιούμε και μοναδικές συνταγές από τους σεφ του περιοδικού.Φθινοπωρινό γιορτινό τραπέζι με τα όλα τουΣαλάτες με παντζάριαΚαθημερινές νοστιμιές, εύκολες και γρήγορεςΜεταποιήσεις με κολοκύθα: από άλειμμα μέχρι το τέλειο γλυκό κουταλιούΠρωινό με άρωμα πορτοκαλιούΓλυκά με σου

 

Αυτά και άλλα πολλά στο Γαστρονόμο που κυκλοφορεί με την Καθημερινή της Κυριακής 11/11.

Keywords
Αναζητήσεις
καθημερινή της κυριακής γαστρονομος, γαστρονομος της κυριακης
Τυχαία Θέματα
Γαστρονόμος,gastronomos