Μανιτάρια... και το Σάββατο!

Τελικά, οι λάτρεις των μανιταριών είναι πολλοί στην Αθήνα! Πριν από λίγες μέρες, σας είχαμε ενημερώσει για τη βραδιά μανιταριών που ετοιμάζουν για την Παρασκευή 26 Απριλίου η Ευδοκία Φυλακούρη και η Νίκη Τρέσσου, οι δύο σεφ του γνωστού εξαρχειώτικου εστιατορίου «Καλλίστη Γεύσις».

Λόγω της μεγάλης προσέλευσης (το εστιατόριο είναι ήδη πλήρες για την Παρασκευή), οι δύο σεφ αποφάσισαν να επαναλάβουν τη βραδιά και την επόμενη μέρα, Σάββατο 27 Απριλίου.

Η Ευδοκία και η Νίκη πρόκειται να ετοιμάσουν ένα πολύχρωμο μενού για τους λάτρεις του καλού φαγητού, με μανιτάρια και άλλα προϊόντα με μανιτάρι (από ζυμαρικά και καρυκεύματα ως μπίρα!), όλα από την εταιρία Δίρφυς, ενώ τέσσερα κρασιά του Κτήματος Βασιλείου θα συνοδεύουν το γεύμα.

Το μενού περιλαμβάνει:

Βελούτε σούπα απο μαύρες τρομπέτες και αφρό γραβιέρας με μαύρη τρούφαΦρέσκα πλευρώτους στη σχάρα σε μαρινάδα λεντινούλας με ούζο και κουρκουμάΣτριφτάρια πολύχρωμα με baby πλευρώτους και πορτσίνιΚοτόπουλο μαριναρισμένο σε μπίρα από σιτάκε, με φρέσκο πουρέ πατάτας και βούτυρο λευκής τρούφαςΜους σοκολάτας γάλακτος με ανθό αλατιού αρωματισμένου με μαύρη τρούφαΠαγωτό με γλυκό κουταλιού κανθαρέλλαΓαλλικός καφές με γανόδερμα

Απεριτίφ, η μπίρα Δίρφυς. Θα ακολουθήσουν τα κρασιά του Κτήματος Βασιλείου:

Retsina of AtticaΑμπελώνεςFumѐ Μελιτώδης οίνος

Θυμίζουμε επίσης πως το μενού κοστίζει 29 € κατ’ άτομο, και η προσέλευση είναι στις 21:30. Κρίνοντας από την μεγάλη προσέλευση στη γευσιγνωσία της Παρασκευής, προτείνουμε, όσοι ενδιαφέρεστε, να κλείσετε άμεσα το τραπέζι σας για το Σάββατο.

Καλλίστη Γεύσις: Ασκληπιού 137, Εξάρχεια, τηλ 210.6453179,

parking: Ιπποκράτους 110 (5 €)

Keywords
Τυχαία Θέματα