Για ιταλικό στα Τρίκαλα Κορινθίας

Αν βρεθείτε στα Τρίκαλα Κορινθίας ή σε κάποιο κοντινό χωριό μην αμελήσετε να επισκεφθείτε το ιταλικό εστιατόριο «L’abbuffata». Βρίσκεται στα Μεσαία Τρίκαλα σε ένα πανέμορφο πέτρινο κτίσμα. Με θέα το καταπράσινο βουνό θα απολαύσετε καθαρό αέρα και γεύσεις που θα σας μεταφέρουν σε κάποιο ορεινό ιταλιάνικο χωριό.

 

Από το μενού ξεχωρίζουν οι μακαρονάδες με λαχανικά εποχής, τα ραβιόλι τρούφας καθώς και κλασσικές γεύσεις όπως η καρμπονάρα με αυγό και παντσέτα ή η σπαγκετάδα με πέστο

βασιλικού. Αν δεν πεινάτε πολύ, ένα πλατό με πεπόνι και προσούτο από τον Benito είναι ό,τι πρέπει. Εναλλακτικά, θα πιείτε έναν εσπρέσο συνοδεία κάποιου γλυκού όπως μους σοκολάτα ή ρικότα με φράουλες και βάση αμυγδαλόψιχας. Το μενού έχει επιμεληθεί ο σεφ Στέφανο Ρόσι ωστόσο η μαγείρισσα Δέσποινα είναι εκείνη που βάζει τη σπιρτάδα και τις πινελιές νοστιμιάς στα πιάτα. Όλα είναι σπιτικά και πεντανόστιμα, από το ψωμάκι που θα βουτήξετε στη σάλτσα της μακαρονάδας, μέχρι τη μαρμελάδα στο cheesecake και το λιμοντσέλο κέρασμα στο τέλος, το εγγυώμαι!

 

 «L’abbuffata», Μεσαία Τρίκαλα Κορινθίας (στο δρομάκι πάνω από την πλατεία), τηλ.: 27430-91.411. Ωράριο λειτουργίας: καθημερινά από τις 2μ.μ. ως τις 12 π.μ. 
Keywords
Τυχαία Θέματα
Τρίκαλα Κορινθίας,trikala korinthias