Γευσιγνωσίες στου Μιράν

Με το σύνθημα «Στηρίζουμε μικρούς Έλληνες παραγωγούς» το γνωστό παστουρματζίδικο Μιράν, στο κέντρο της Αθήνας, συνεχίζει τις γευσιγνωσίες προϊόντων μικρών παραγωγών από όλη την Ελλάδα, με στόχο να γίνουν γνωστοί στο ευρύτερο κοινό.

Στο πλαίσιο αυτής της γνωριμίας οργανώνει εβδομάδα γευσιγνωσίας, κάθε φορά και με ένα διαφορετικό προϊόν, και μας καλεί να δοκιμάσουμε και να γνωρίσουμε από κοντά παραγωγούς και προϊόντα.

Η δραστηριότητα ξεκίνησε τον Οκτώβριο και γίνεται κάθε Σάββατο στο μαγαζί τους, Ευριπίδου 45. Το «πρόγραμμα» από δω και μπρος επιφυλάσσει αρκετές ενδιαφέρουσες συναντήσεις με τους παραγωγούς:

Σάββατο 16/02: Αλλαντικά Τσάρος – Κέρκυρα (νούμπουλο, λουκάνικα, σαλάμι Κερκύρας)Σάββατο 23/02: Αλλαντικά Αραμπάνος – Αλίαρτος Λιβαδειάς (πηχτή - λουκάνικα)Σάββατο 02/03: Αλλαντικά Μαρκάκης – Κρήτη (Απάκι, λουκάνικο παραδοσιακό ξιδάτο)Σάββατο 09/03: Αλλαντοποιείο Μιράν (λουκάνικα ριγανάτα βοδινά, φυσικής ωρίμασης)Σάββατο 16/03: Αλλαντικά Ντελιμάρη – Λευκάδα (σαλάμι και λουκάνικο Λευκάδος)

Μιράν, Ευριπίδου 45, Αθήνα, τηλ. 210-32.17.187.
Keywords
Τυχαία Θέματα
Γευσιγνωσίες, Μιράν,gefsignosies, miran