Ελέω... design

Στις αλλεπάλληλες διακρίσεις του ελληνικού ελαιολάδου στο εξωτερικό, προστέθηκε μία ακόμα, αυτή του Moria Elea Deluxe της εταιρείας Olive Vision.

Το καλό γούστο είναι κοινός κώδικας επικοινωνίας για τους ανθρώπους ανεξαρτήτως χώρας, γλώσσας και κουλτούρας. Αυτό αποδεικνύει, μεταξύ άλλων, η διεθνής διάκριση μιας από τις πιο όμορφες συσκευασίες ελαιολάδου στην ελληνική αγορά. Πριν από λίγες μέρες, το Moria Elea Deluxe κέρδισε την διάκριση «Καλύτερη Συσκευασία στο Κόσμο» στο Διεθνή

Διαγωνισμό New York International Olive Oil Competition 2013.

Αξίζει να αναφερθεί πως η επιλογή έγινε από το σύνολο των συμμετεχόντων (700 μάρκες), ενώ, στον ίδιο διαγωνισμό, το προϊόν κέρδισε και το αργυρό μετάλλιο για την Γεύση. Η συσκευασία είναι δημιουργία των Sereal Designers.

Και δεν είναι η πρώτη διάκριση που κερδίζει. Από το 2011 (χρονιά ίδρυσης της εταιρείας Οlive Vision και κυκλοφορίας του προϊόντος), το Moria Elea Deluxe έχει κερδίσει αρκετά διεθνή βραβεία, ανάμεσα στα οποία δύο βραβεία στο Los Angeles International Extra Virgin Olive Oil Competition 2013 («Επιλογή Κριτών/ Χρυσό μετάλλιο για την Καλύτερη Συσκευασία» και «Αργυρό μετάλλιο Γεύσης»), το «Αργυρό Μετάλλιο Γεύσης» στον Olive Japan – International Extra Virgin Olive Oil Competition 2013 και το «Βραβείο Grand Prestige Gold» στο TerraOlivo International Extra Virgin Olive Oil Competition 2012.

Τα προϊόντα της Olive Vision διατίθενται ήδη σε 11 χώρες στο εξωτερικό (Καναδά, Γερμανία, Αυστρία, ΗΠΑ, Αγγλία, Γαλλία, Ελβετία, Ρωσία, Ρουμανία, Βέλγιο, Ολλανδία) και στην Ελλάδα, σε επιλεγμένα delicatessen, restaurants & πολυτελή ξενοδοχεία.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες www.moriaelea.com, www.sereal.net
Keywords
Τυχαία Θέματα