Ελαιόλαδα από σπίτι («The House of Olive»)

Το House of Olive είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας του Μιχάλη, της Μαρίας, του Τάσου και της Ζωής, τεσσάρων νέων ανθρώπων με κοινή επιθυμία να αξιοποιήσουν τους οικογενειακούς τους ελαιώνες και να επενδύσουν στην παραγωγή και την τυποποίηση εξαιρετικά παρθένου ελαιόλαδου ανώτερης ποιότητας, εξελίσσοντας την πολυετή ενασχόληση των οικογενειών τους με το ελαιόλαδο. Τα ελαιόλαδα που παράγουν, ποικιλίας Μανάκι, προέρχονται από ιδιόκτητους και συνεργαζόμενους

ελαιώνες από την περιοχή της Ανατολικής Κορινθίας. Εμείς δοκιμάσαμε το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, το βιολογικό τους, αλλά κι εκείνο το ευωδιαστό με άρωμα και γεύση από αληθινά πορτοκάλια, όλα τους νόστιμα, φρουτώδη και ιδανικά τόσο για το φινίρισμα στο μαγείρεμα, όσο και για τις σαλάτες. Σύντομα αναμένουμε και το τέταρτο ελαιόλαδο που θα συμπληρώσει το καρέ, και που, απ' ό,τι μαθαίνουμε είναι εμπλουτισμένο με μαύρο πιπέρι.

Τα ελαιόλαδα του The House of Olive διατίθενται στο Παραδοσιακό Μπακάλικο, στο Παντοπωλείο της Θεσσαλονίκης, όπως και στην κεντρική διάθεση του «The House of Olive», Κολιάτσου 90, Κόρινθος, 27401.71847.
Keywords
Τυχαία Θέματα
Ελαιόλαδα, The House, Olive,elaiolada, The House, Olive