Δωρεάν Σεμινάρια και μάλιστα στη Σαντορίνη!

Ο Δήμος Θηρέων έχει ανακηρύξει το έτος 2013 έτος Γαστρονομίας για τη Σαντορίνη. Πολλές οι εκδηλώσεις, πολλοί οι καλεσμένοι, όλοι έχουν να παινέψουν το φημισμένο ντοματάκι, τη μοναδική φάβα, τις άσπρες μελιτζάνες, την κάππαρη και τα καππαρόφυλλα.

Και πάνω απ’ όλα τα παγκοσμίου φήμης Σαντορινιά κρασιά που κερδίζουν συνεχώς έδαφος στην παγκόσμια αγορά, σαρώνοντας τα βραβεία των αντιστοίχων διαγωνισμών.

Αντιγράφουμε για σάς σχεδόν αυτούσια την πρόσκληση, τονίζοντας τα πληροφοριακά στοιχεία.

Ετσι οι ενδιαφερόμενοι θα βρούν ευκολότερα όλες

τις αναγκαίες πληροφορίες:

Ο Δήμος Θήρας προσκαλεί τους επαγγελματίες των επιχειρήσεων εστίασης και φιλοξενίας, καθώς και άλλων ενδιαφερομένων επιχειρήσεων, να παρακολουθήσουντα εκπαιδευτικά σεμινάρια με θέμα:

"Το Κρασί και τα Τοπικά Προϊόντα της Σαντορίνης στη Σύγχρονη Εστίαση"

Κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων θα παρουσιαστούν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της θηραϊκής αγροτικής παραγωγής, η μεταποιητική δραστηριότητα στη Σαντορίνη και προτάσεις για τη βέλτιστη ανάδειξη και αξιοποίηση των προϊόντων.

Τα σεμινάρια, με το ίδιο περιεχόμενο και θεματολογία, θα πραγματοποιηθούν σε τρεις ημερομηνίες ώστε να δοθεί η ευκαιρία παρακολούθησης σε όλους τουςενδιαφερόμενους.

Πρόγραμμα Διεξαγωγής Σεμιναρίων

1ο Σεμινάριο: Τρίτη 2 Απριλίου 2013 και ώρα 11:00 στην Αίθουσα Συνεδριάσεων τηςΈνωσης Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων, στον Πύργο.

2ο Σεμινάριο: Πέμπτη 18 Απριλίου 2013 και ώρα 11:00 στο Αμφιθέατρο τουΟινοποιείου Μπουτάρη, στο Μεγαλοχώρι.

3ο Σεμινάριο: Τρίτη 14 Μαΐου 2013 και ώρα 11:00 στο Αμφιθέατρο του ΟινοποιείουΜπουτάρη, στο Μεγαλοχώρι.

Η διάρκεια των σεμιναρίων θα είναι περίπου 3 ώρες, με ένα διάλειμμα, και θα δοθεί χρόνος για διατύπωση ερωτημάτων και παροχή διευκρινίσεων.

Η συμμετοχή στα σεμινάρια είναι δωρεάν. Με τη λήξη των σεμιναρίων θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Για την καλύτερη οργάνωση των σεμιναρίων είναι χρήσιμη η προεγγραφή, ώστε να τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για προεγγραφές & πληροφορίες: Αγγελική Γεωργαντοπούλου, Tηλ. 22863 60600, 22863 60183. E-mail: [email protected].gov.gr
Keywords
Αναζητήσεις
seminaria santorini, seminaria santorini
Τυχαία Θέματα