Απόλαυση χωρίς ενοχές με ψωμί Prokorn

Το Prokorn καταρρίπτει το στερεότυπο που θέλει κάθετι υγιεινό να υστερεί σε γεύση και νοστιμιά. Τι είναι; Ένα γευστικότατο, πολύσπορο ψωμί, με 6πλάσιο ασβέστιο και 45% λιγότερο αλάτι από το απλό ψωμί ολικής άλεσης, με ελαφριά δομή και υφή, το οποίο στοχεύει στο να πρωταγωνιστήσει στο καθημερινό διατροφολόγιο των Ελλήνων καταναλωτών. Όσοι έχουν δοκιμάσει τη φίνα γεύση του, δύσκολα το αποχωρίζονται. Εκείνοι που το γεύονται για πρώτη φορά, το συμπεριλαμβάνουν αμέσως στα γεύματα της ημέρας.

Μπορείτε να απολαύσετε το Prokorn σε φέτες του τοστ,

μικρά κουβέρ και καναπέ, ακόμα και ως λαχταριστό σάντουιτς καθώς συνδυάζεται άψογα με κάθε λογής γευστικές συνθέσεις. Το Prokorn μπορεί να γίνει ένας ωφέλιμος μα πάνω από όλα ένας νόστιμος «σύντροφος» σε όλες τις καθημερινές στιγμές. Δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το φούρνο της γειτονιάς σας και να το αποκτήσετε. Συνδυάστε υγεία και απόλαυση και ανακαλύψτε τη γεύση της υγιεινής ζωής επιλέγοντας Prokorn!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκφθείτε τη νεοσύστατη ιστοσελίδα του προϊόντος www.prokorn.gr ή καλέστε τη γραμμή καταναλωτή: 210-66.33.663.
Keywords
Αναζητήσεις
προκορν ψωμι
Τυχαία Θέματα
Απόλαυση, Prokorn,apolafsi, Prokorn