Dj και sommelier, 2 σε 1

Μέχρι τώρα η μόνη έννοια που είχαν οι λάτρεις του κρασιού είναι με τι φαγητό ή γλυκό να το συνοδεύσουν και αλίμονο σε όποιον τολμούσε να συνδυάσει λευκό κρασί με μια ζουμερή μοσχαρίσια μπριζόλα ή ένα βαρύ κόκκινο με ψάρι. Υπάρχει όμως και κάτι που λίγο μας απασχολούσε στο παρελθόν, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται ήρθε η ώρα να αλλάξει αυτό. Ποιο μουσικό κομμάτι αναδεικνύει καλύτερα τη γεύση του Merlot; Ποια είναι η ιδανική μουσική υπόκρουση για να απολαύσει κανείς μια Μαλαγουζιά;

 

O γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός Κώστας Ζήκος θα επιχειρήσει να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα αυτά αναλαμβάνοντας

για τέσσερις συνεχόμενες Πέμπτες το ρόλο του dj και του sommelier στο Βυζαντινό του Hilton. Ειδικά για τις συγκεκριμένες βραδιές, με τον τίτλο «Vino Divino», ο executive chef Γιάννης Μανίκης θα ετοιμάσει ένα σπέσιαλ μενού 4 πιάτων. Στη διάθεσή μας θα βρίσκονται μερικές από τις καλύτερες ετικέτες του ελληνικού αμπελώνα: Κτήμα Παυλίδη, Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη, Κτήμα Σκούρα, Οινομεσσηνιακή, Κτήμα Πρωτόπαππα, Κτήμα Μουσών και Κτήμα Πόρτο Καρράς.

 

Η τιμή του μενού είναι 30 € κατ’ άτομο και περιλαμβάνει ελεύθερη κατανάλωση σε όλα τα προτεινόμενα κρασιά. Οι βραδιές «Vino Divino» θα πραγματοποιηθούν στις 26/4, 3/5, 10/5 και 17/5.

 

 

Για κρατήσεις καλέστε το τηλ.: 210-72.81.400.

Βυζαντινό, ξενοδοχείο Χίλτον, Βασ. Σοφίας 46, Αθήνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα