Cookabarra

Σχάρα με φαντασία σε ένα νέο στέκι στα Εξάρχεια...

Η θέση «Κρυμμένο» στον πεζόδρομο της οδού Λοντού στον αριθμό 4 στα Εξάρχεια, σε ένα σημείο όπου έχει δημιουργηθεί μια άκρως ενδιαφέρουσα μικρή, γευστική γειτονιά. Μη δειλιάσετε αν σαν φανεί απόμερο· στρίβοντας στη γωνία σας περιμένει μια έκπληξη.

 

Η ατμόσφαιρα Ανάλαφρη, νεανική, κάτι σαν μικρή γευστική στάση λίγο πριν από το σινεμά ή το ποτό. Η σάλα του είναι προσεγμένη χωρίς να είναι επιτηδευμένη όπως ακριβώς απαιτούν τα εδέσματα. Μεγάλο τμήμα καταλαμβάνεται από την ανοιχτή ψησταριά-κουζίνα, όπου, όμως, όλα συμβαίνουν χωρίς

να το πάρετε μυρωδιά κυριολεκτικά. Με λίγα λόγια, φεύγοντας δεν θα μυρίζετε «σουβλακίλα» όπως συμβαίνει συνήθως. Εδώ θα συναντήσετε κάθε καρυδιάς καρύδι. Νεαρόκοσμο με όρθια κόμη και παρέες μεγαλύτερων ηλικιακά που προτιμούν να μην πληρώνουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες, ακόμα και αν το αντέχει η τσέπη τους. Το σέρβις ευγενικό και περιποιητικό όσο πρέπει.

 

Το φαγητό Αυτό που λέει και το όνομά του περίπου, δηλαδή «στη σχάρα με φαντασία». Καλό γευστικό σουβλάκι σε διάφορες παραλλαγές και από διάφορα κρέατα σε καλαμάκι ή με πίτα. Μπιφτέκια διαφόρων ειδών και το προσφιλές ψαρονέφρι. Σαλάτες ενδιαφέρουσες και πρώτα πιάτα με άποψη, χωρίς, όμως, υπερβολές, όπως τα πεντανόστιμα ψητά λαχανικά και το καλαμάκι φέτα. Αν έρχεστε πρώτη φορά, θα πρότεινα να πάρετε μια ποικιλία για να βρείτε τι σας αρέσει. Must οι χειροποίητες πατατούλες με ρίγανη.

 

Ο λογαριασμός Έως 15 ευρώ το άτομο κι ας είστε από εκείνους που παραγγέλνουν πάντα κάτι παραπάνω.

 

Η κάβα Μπίρες, ρακή από την Κρήτη και καλό χύμα κρασί, κόκκινο και λευκό. Δοκιμάστε άφοβα, δεν θα σας πιάσει στομαχόπονος.

 

Επιπλέον πληροφορίες Κυριακές κλειστά. Τις υπόλοιπες ημέρες λειτουργεί από τις 12.30 μ.μ. έως και τη 1 π.μ. Κάνουν και ντελίβερι αν η παραγγελία είναι πάνω από 5 ευρώ και αν παραγγείλετε έως τις 12.30 π.μ.

 

 Λόντου 4, Αθήνα, τηλ.: 210-38.01.344.
Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Gastronomos
Cookabarra,
  • Τελευταία Νέα Κατηγορίας Συνταγές