Ζούσε την κόλαση από τα 14 της στα χέρια του πατριού και της μητέρας της

ΡΕΠΟΡΤΑΖΖούσε την κόλαση από τα 14 της στα χέρια του πατριού και της μητέρας τηςΠέμπτη, Δεκέμβριος 22, 2016 - 13:02

Τον εφιάλτη στα χέρια του πατριού και της μητέρας της ζούσε μέσα στο σπίτι τους στη Ρόδο επί τέσσερα χρόνια μια 18χρονη. Η υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης της νεαρής (21 ετών σήμερα) που είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία θα αναβιώσει τον ερχόμενο Φεβρουάριο ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου Δωδεκανήσου.

Για τη φρικιαστική υπόθεση του κατ' εξακολούθηση βιασμού της Ροδίτισσας από τα 14 χρόνια της κατηγορούνται ο 54χρονος πατριός και η 43χρονη μητέρα της, οι οποίοι στο πρωτοβάθμιο δικαστήριο είχαν καταδικαστεί ο καθένας σε κάθειρξη 20 ετών.

Σύμφωνα με τη «Ροδιακή» ήταν Φεβρουάριος του 2015 όταν ένορκοι και δικαστές του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Κω, έπειτα από μια μαραθώνια ακροαματική διαδικασία κεκλεισμένων των θυρών, αποφάσισαν την ενοχή του πατριού και της μητέρας. Αυτή τη φορά ευελπιστούν να καταφέρουν να μειώσουν τις βαρύτατες ποινές.



Η υπόθεση πήρε τον δρόμο της Δικαιοσύνης στο τέλος Οκτωβρίου 2013, όταν η κοπέλα λίγες ημέρες μετά την ενηλικίωσή της βρήκε το κουράγιο και κατήγγειλε όσα βίωνε μέσα στο σπίτι της. Είχε περιγράψει αναλυτικά τις αρρωστημένες απαιτήσεις του πατριού αλλά και τις τιμωρίες που δεχόταν από τη μητέρα της, κάθε φορά που αρνούνταν να κάνει όσα της ζητούσε εκείνος. Στην απολογία του ο 54χρονος είχε προσπαθήσει να πείσει το δικαστήριο ότι ήταν στοργικός με τα παιδιά της συντρόφου του και ότι η 18χρονη είναι... φαντασιόπληκτη.

Αντιθέτως, οι καταθέσεις των ανήλικων αδελφών της κοπέλας έστησαν στον τοίχο τους κατηγορουμένους. Συγκλονιστικά ήταν και όσα είπε το θύμα, που επεσήμανε ότι η ζωή του ήταν μια κόλαση, αφού εκτός από την κακοποίηση του επέτρεπαν να πηγαίνει μόνο στο σχολείο και να μην έχει επαφή με συγγενείς ή φίλους.

Keywords
Τυχαία Θέματα