Ζουν τον έρωτά τους

SHOWBIZΖουν τον έρωτά τουςΠέμπτη, Αύγουστος 25, 2016 - 16:40

Η Ευαγγελία Συριοπούλου και ο Στράτος Πατσατζής σε βραδινή έξοδό τους χωρίς φόβο για τους παπαράτσι

Ο έρωτας πάει πολύ στην Ευαγγελία Συριοπούλου. Η γλυκιά ηθοποιός, η οποία έγινε γνωστή από τη σειρά «Το σπίτι της Εμμας», ενώ πρωταγωνίστησε και στη «Δικαίωση» του Δημήτρη Αρβανίτη, ζει αυτές τις μέρες τον έρωτά της στην Αθήνα με τον σύντροφό της Στράτο Πατσατζή.

Η Ευαγγελία και ο αγαπημένος της διασκέδασαν προχθές το βράδυ στο Estate@Ακρωτήρι και δεν έκρυψαν στιγμή πόσο ερωτευμένοι είναι, ενώ πόζαραν άνετα στον φωτογραφικό φακό, όταν οι παπαράτσι τους εντόπισαν ανάμεσα στους θαμώνες.

Προς την επισημοποίηση

Η ηθοποιός και πρώην εστεμμένη και ο οικονομικός αναλυτής, που η αλήθεια είναι πως δεν αγαπούν και πολύ τα φώτα της δημοσιότητας, γι' αυτό και δεν πολυφωτογραφίζονται, είναι ζευγάρι εδώ και έξι χρόνια και το τελευταίο διάστημα ζουν κάτω από την ίδια στέγη, κάνοντας έτσι ακόμη ένα βήμα προς την... επισημοποίηση. Βέβαια, παρότι είναι αρκετό καιρό μαζί, η Ευαγγελία και ο Στράτος δεν έχουν κάνει ακόμη συζήτηση για γάμο, εκείνη μάλιστα έχει δηλώσει πως δεν έχει σκεφτεί ακόμη το ενδεχόμενο να ντυθεί νύφη, όταν όμως έρθει ο καιρός, όλα θα γίνουν όπως πρέπει.

Από τη νέα σεζόν η ηθοποιός, η οποία πριν από λίγες μέρες έκανε διακοπές στο σπίτι της Σμαράγδας Καρύδη στην Αίγινα, θα συμμετέχει στη νέα παραγωγή του Alpha «Ελα στη θέση μου», στο πλευρό του Γιάννη Τσιμιτσέλη, ενώ τελείωσε και τα γυρίσματα για την ταινία «Υπέροχοι ψεύτες» που υπογράφει ο Θοδωρής Αθερίδης και πρωταγωνιστούν -εκτός από την ίδια- οι Μαρία Ναυπλιώτου, Μάκης Παπαδηµητρίου, Αλκις Κούρκουλος, Γιάννος Περλέγκας και, φυσικά, η Σμαράγδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα