Ζωολογικός κήπος (!) το σπίτι της φαμίλιας Καρντάσιαν

ΚΟΣΜΟΣΖωολογικός κήπος (!) το σπίτι της φαμίλιας ΚαρντάσιανΤρίτη, Απρίλιος 18, 2017 - 19:41

Ακολουθώντας τη συνήθειά της να κάνει σε κάθε γιορτή ένα super κάλεσμα για τη μεγάλη φαμίλια αλλά και τους προσκεκλημένους της, η Κιμ Καρντάσιαν γιόρτασε με ένα μεγάλο πάρτι τη Λαμπρή.

Δύο μεγάλα τραπέζια στήθηκαν για τα πασχαλιάτικα εδέσματα, ένα για τους ενηλίκους κι ένα για τα παιδιά, ενώ το «γιορτινό μενού» περιλάμβανε και έναν

μίνι ζωολογικό κήπο με αρνάκια, προβατάκια και χνουδωτά κουνέλια ως pets. Την παράσταση όμως έκλεψαν κάνοντας θριαμβευτική είσοδο στο πάρτι δύο υπερμεγέθεις λαγοί, που δεν ήταν άλλοι από τους Κάνιε Γουέστ και Τζον Λέτζεντ, οι οποίοι εμφανίστηκαν μεταμφιεσμένοι!

Μετά την παρακολούθηση οικογενειακώς της πρωινής Αναστάσιμης Λειτουργίας, μαζί με τη μαμά Καρντάσιαν και την οικογένεια της αδελφής της, η Κιμ και ο Κάνιε υποδέχτηκαν στην έπαυλή τους για το μεγάλο πασχαλινό πάρτι την οικογένεια του Τζον Λέτζεντ και της Κρίσι Τάιγκεν, την Κόρτνεϊ Καρντάσιαν με την οικογένειά της, αλλά και τη στιλίστρια Τζεν Ατκιν. Φωτογραφίες που ανάρτησαν οι συμμετέχοντες στο Snapchat αποκάλυψαν τις λεπτομέρειες από την όμορφη πασχαλινή Κυριακή, όπως ότι την παρέα των συμπαθέστατων ζωντανών τετράποδων μάλλον απόλαυσαν περισσότερο οι κυρίες της γιορτής, παρά τα παιδιά, που έπαιζαν με τους τεράστιους λαγούς Κάνιε και Τζον. Θυμίζουμε πως οι δύο άντρες εκτός από φίλοι είναι επίσης κουμπάροι, καθώς ο Τζον πάντρεψε τον Κάνιε και την Κιμ, και στάθηκε στο πλευρό του μετά τα δύσκολα που πέρασε με την κατάρρευση. Το πάρτι είχε και το ανάλογο κυνήγι του πασχαλινού αβγού. Ενήλικοι και κυρίως παιδιά κλήθηκαν να βρουν τα πασχαλινά αβγά που είχε κρύψει η Κιμ στην αυλή του σπιτιού. Μάλιστα ένα από αυτά το βρήκε η Λούνα Λέτζεντ, κάνοντας τη μαμά Κρίσι χαρούμενη.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα