Ζευγάρι με Ολλανδέζα ο Παπανδρέου!

SHOWBIZΑλήθεια;Ζευγάρι με Ολλανδέζα ο Παπανδρέου!Τετάρτη, Ιανουάριος 20, 2016 - 15:52

Να μετουσιώσει τις γνώσεις του (και την εμπειρία του) στο πεδίο των διεθνών σχέσεων σε... πράξη φαίνεται πως αποφάσισε ο Γιώργος Παπανδρέου, καθώς φέρεται ότι τους τελευταίους μήνες βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο μιας Ολλανδέζας!

Κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών του

στη Σκιάθο ο πρώην πρωθυπουργός γνώρισε την ώριμη Oλλανδέζα και γοητεύτηκε από αυτήν, σύμφωνα με δημοσίευμα του ΒΗΜΑτοδότη, τόσο ώστε να αποφασίσει να εγκαταλείψει τη βίλα στο Καστρί και την επί 26χρόνια σύζυγό του Αντα.

Τα προβλήματα στον γάμο τους ήταν γνωστά από καιρό και οι φήμες ότι έχει ξεκινήσει η διαδικασία για την έκδοση συναινετικού διαζυγίου ολοένα και πληθαίνουν.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το τελευταίο διάστημα ο Γιώργος Παπανδρέου είναι ζευγάρι με την Ολλανδέζα, με την οποία συγκατοικεί στην περιοχή του Μαραθώνα. Ο πρώην πρωθυπουργός συνεχίζει τις διαλέξεις και τα ταξίδια στο εξωτερικό, σε ορισμένα εκ των οποίων συνοδεύεται από τη νέα σύντροφό του.

Πάντως, όπως είχε αποκαλύψει τον περασμένο Οκτώβριο η «Espresso», την ημέρα των εκλογών και αφού άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα, εθεάθη να απολαμβάνει το αγαπημένο του κανό σε παραλία του Μαραθώνα έχοντας στο πλευρό του μια γοητευτική γυναίκα!

Σχόλια

Την ίδια ώρα, η σύζυγός του Αντα φέρεται ότι παραμένει στο σπίτι στο Καστρί. Αποφεύγοντας να δώσει λαβές για σχόλια, είχε δώσει το «παρών» στην παρουσίαση του βιβλίου «Ερωτας και εξουσία» της πεθεράς της Μαργαρίτας Παπανδρέου στις αρχές Νοεμβρίου, στο βιβλιοπωλείο Ιανός. Το αναμενόμενο τετ α τετ με τον σύζυγό της δεν έγινε, καθώς ο Γιώργος Παπανδρέου βρισκόταν στο εξωτερικό. Τις ημέρες των γιορτών ο πρώην πρωθυπουργός εθεάθη σε ψαροταβέρνα της Δροσιάς μαζί με τα αδέλφια του, ενώ ανήμερα την Πρωτοχρονιά συνέφαγε με τον αδελφό του Νίκο και τη σύζυγο του τελευταίου σε εστιατόριο της Νέας Ερυθραίας.

Παρά τις πιέσεις από τον οικογενειακό και φιλικό του κύκλο, ο Γιώργος Παπανδρέου τηρεί σιγήν ιχθύος για την προσωπική του ζωή.

Γι' αυτό και δεν διέψευσε δημοσιεύματα που τον ήθελαν να διατηρεί στενές σχέσεις με τη 42χρονη δασκάλα του pilates Αρτέμιδα Παπακωνσταντοπούλου που τον προπονεί! Η πανέμορφη γυμνάστρια πάντως, όπως τουλάχιστον λέει στην προσωπική της σελίδα στο facebook, είναι παντρεμένη από το 2008 και στις φωτογραφίες του προφίλ της ποζάρει ευτυχισμένη πλάι στον σύζυγό της.

Keywords
Τυχαία Θέματα