Υποψήφιος για Οσκαρ πορνό ο Σειρηνάκης

SHOWBIZΥποψήφιος για Οσκαρ πορνό ο ΣειρηνάκηςΣάββατο, Δεκέμβριος 3, 2016 - 15:00

Ο Δημήτρης Σειρηνάκης «φλερτάρει» με τα Οσκαρ της βιομηχανίας πορνό! Ο Ελληνας σκηνοθέτης ερωτικών ταινιών και παραγωγός της Sirina Entertainment φιγουράρει και φέτος στα AVN Awards 2017, τα κινηματογραφικά βραβεία των Sex Porn Films, με έξι υποψηφιότητες, γεγονός που του δίνει μεγάλες πιθανότητες να αναδειχθεί σε μεγάλο νικητή της βραδιάς!

Η τελετή απονομής των Οσκαρ του πορνό θα πραγματοποιηθεί στις 21 Ιανουαρίου στο «Nominees Hotel» του Las Vegas, όπου το «παρών» θα δώσουν σημαντικές προσωπικότητες και διάσημοι πρωταγωνιστές της παγκόσμιας ερωτικής σκηνής.

Είναι μια τεράστια επιτυχία για το «φαινόμενο» Δημήτρης Σειρηνάκης, αφού ανάμεσα στα 20.000 άτομα που συμμετέχουν στη βιομηχανία του ερωτικού θεάματος ο «δικός μας» σκηνοθέτης είναι προτεινόμενος σε έξι σημαντικές κατηγορίες, κοντράροντας δυνατά τους Αμερικανούς δημιουργούς, οι οποίοι είναι εξπέρ σε αυτή την ειδική κινηματογραφική κατηγορία.

Πληροφορίες λένε πως ο Ελληνας επιχειρηματίας φιλοδοξεί να τινάξει την... μπάνκα στον αέρα, διεκδικώντας καταρχάς το Οσκαρ καλύτερου σκηνοθέτη για την ταινία «H Αρτεμις σε Swinger Party», και κατόπιν καλύτερης ταινίας για τα φιλμ «H Αρτεμις σε Swinger Party», «O Δράκος και η 19χρονη Στέλλα», Oσκαρ καλύτερης σειράς για το «Sirina Sex School - Μαθήματα σεξουαλικής αγωγής από τη Sirina», καλύτερης ερωτικής σκηνής για την παραγωγή «H Αρτεμις σε Swinger Party», καθώς και βραβείο καλύτερης performer της χρονιάς, με υποψήφια την Amirah Adara.

Ο παραγωγός είναι για τρίτη συνεχόμενη χρονιά υποψήφιος στα βραβεία AVN Awards και το 2016, μάλιστα, διεκδίκησε το βραβείο καλύτερης σκηνοθεσίας σε ξένη παραγωγή, αλλά και καλύτερης ξενόγλωσσης παραγωγής για το sex tape «Μύκονος 07:15 αυτή είναι η μητριά μου» («My Step Mother in Mykonos»).

ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα