«Ξέσπασμα»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ«Ξέσπασμα»Δευτέρα, Αύγουστος 10, 2015 - 13:51

Η αυλαία της Πρέμιερ Λιγκ άνοιξε προχθές το μεσημέρι, και την παράσταση έκλεψε ο συνήθης ύποπτος, Ζοσέ Μουρίνιο. Ο τεχνικός της Τσέλσι, λίγες ώρες μετά το 2-2 (23’ Οσκάρ, 30’ αυτ. Φερνάντες - 29’ Αγιού, 55’ πέν. Γκομίς) με τη Σουόνσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ», ξέσπασε στην Εβα Καρνέιρο και το υπόλοιπο ιατρικό επιτελείο της ομάδας του. Ο λόγος; Μπήκαν λίγο πριν από το τέλος της αναμέτρησης, την ώρα που οι «μπλε» προσπαθούσαν να πετύχουν το γκολ της νίκης, στον αγωνιστικό χώρο για να

δώσουν τις πρώτες βοήθειες στον Εντέν Αζάρ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο διαιτητής να τους οδηγήσει εκτός αγωνιστικού χώρου και οι Λονδρέζοι να αγωνίζονται για αρκετά λεπτά με δύο παίκτες (στο 52’ είχε αποβληθεί ο Κουρτουά) λιγότερους. «Πρέπει να καταλαβαίνεις το παιχνίδι, είτε είσαι προπονητής είτε γιατρός είτε απλός γραμματέας. Δεν γίνεται να τρέχεις έτσι στο γήπεδο. Hμουν σίγουρος ότι ο Αζάρ απλά ήταν κουρασμένος και δεν χρειαζόταν βοήθεια από τη γιατρό, γι’ αυτό ήμουν έξαλλος» δήλωσε σχετικά ο «εκλεκτός». Από κει και πέρα, στο ντέρμπι της 1ης Aγωνιστικής, η (κακή) Γιουνάιτεντ επικράτησε με 1-0 (22. αυτ. Γουόκερ) της Τότεναμ στο «Ολντ Τράφορντ».

Τους πρώτους τίτλους (Σούπερ Καπ) στη χώρα τους κατέκτησαν Γιουβέντους και Γαλατάσαραϊ, επικρατώντας 2-0 και 1-0 των Λάτσιο και Μπούρσασπορ αντίστοιχα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ξέσπασμα,xespasma