Βρέθηκε να περιπλανιέται στον Μώλο ο 26χρονος που αγνοούνταν

12:39 7/8/2017 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΒρέθηκε να περιπλανιέται στον Μώλο ο 26χρονος που αγνοούντανΔευτέρα, Αύγουστος 7, 2017 - 12:38

Αίσιο τέλος είχε το θρίλερ με την εξαφάνιση ενός 26χρονου άνδρα, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης από τον Πειραιά και η μηχανή του είχε βρεθεί μια μέρα μετά εγκαταλελειμμένη στο 191ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας, κοντά στον Μώλο Φθιώτιδας.

Το

πλήρωμα ενός περιπολικού της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων εντόπισε το απόγευμα του Σαββάτου τον νεαρό να κινείται πεζός στο 194ο χιλιόμετρο της εθνικής στο ρεύμα προς Αθήνα, λίγο πριν από τα διόδια της Αγίας Τριάδας. Αμέσως τον πλησίασαν και, αφού του πρόσφεραν νερό, τον έβαλαν στο αυτοκίνητο. Ο 26χρονος, αν και αφυδατωμένος, είναι καλά στην υγεία του και μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο Νοσοκομείο Λαμίας, όπου παραμένει για νοσηλεία. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, δεν θέλησε να εξηγήσει τους λόγους που τον οδήγησαν να φύγει από το σπίτι του και να εγκαταλείψει την μηχανή του.

Αμεσα ενημερώθηκαν οι γονείς του, οι οποίοι ανησυχούσαν όλες αυτές τις μέρες, καθώς ο γιος τους αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Για τον λόγο αυτόν είχαν απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει οποιαδήποτε πληροφορία πού μπορεί να βρισκόταν ο 26χρονος να επικοινωνήσει με την Αστυνομία.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα