Βρετανός ολυμπιονίκης παντρεύτηκε βραβευμένο με Οσκαρ σεναριογράφο

18:34 9/5/2017 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΒρετανός ολυμπιονίκης παντρεύτηκε βραβευμένο με Οσκαρ σεναριογράφοΤρίτη, Μάιος 9, 2017 - 18:34

Σε ένα κάστρο γράφτηκε το happy end μιας πολυτάραχης σχέσης, με τον ολυμπιονίκη στις καταδύσεις Τομ Ντέιλι και τον βραβευμένο με Οσκαρ σεναριογράφο Ντάστιν Λανς Μπλακ να ανταλλάσσουν όρκους αιώνιας αγάπης.

Το ζευγάρι

αναπαρήγε μάλιστα τη σκηνή στο μπαλκόνι του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας, αφήνοντας πίσω του τις απιστίες του αθλητή.

Ο γάμος, όπως αποκάλυψαν οι νιόπαντροι στο Instagram, έγινε το περασμένο Σάββατο στο κάστρο Μπόβεϊ, κοντά στο Πλίμουθ της Βρετανίας.

«Ρωμαίος και Ιουλιέτα»

Το «παρών» έδωσαν 120 προσκεκλημένοι, με τον 22χρονο Ντέιλι και τον 42χρονο Μπλακ να εμφανίζονται φορώντας κοστούμια Burberry. Σύμφωνα με τη «Sun», ο Ντέιλι βγήκε σε μπαλκόνι αναφωνώντας «Ω, Ρωμαίο, Ρωμαίο! Γιατί να είσαι ο Ρωμαίος;» από το έργο του Σαίξπηρ «Ρωμαίος και Ιουλιέτα». Μετά το δείπνο, κατά το οποίο το ζευγάρι έκοψε τη γαμήλια τούρτα που έφτιαξε ο Ντέιλι, ακολούθησε φαντασμαγορικό σόου με βεγγαλικά.

Η σχέση των δύο αντρών όμως πέρασε από 40 κύματα μέχρι να καταλήξει στο ευτυχές γεγονός, καθώς πέρυσι αποκαλύφθηκε ότι ο χάλκινος ολυμπιονίκης στις καταδύσεις απάτησε τον βραβευμένο με Οσκαρ καλύτερου σεναρίου για την ταινία «Milk» Μπλακ. Πέτρα του σκανδάλου ήταν το μοντέλο Εντουαρντ Γουίλιαμ, με τον οποίο ο Ντέιλι φέρεται ότι είχε παράλληλο δεσμό επί 18 μήνες, αλλά και ένας άλλος άντρας, τον οποίο ο αθλητής γνώρισε στο διαδίκτυο.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα