Βολιώτισσα στα δίχτυα συναδέλφου της που της πήρε 2.500 € για να λύσει τα μάγια

ΡΕΠΟΡΤΑΖΒολιώτισσα στα δίχτυα συναδέλφου της που της πήρε 2.500 € για να λύσει τα μάγιαΔευτέρα, Ιούνιος 19, 2017 - 15:56

Στα «δίχτυα» ενός 54χρονου επιτήδειου συναδέλφου της, που την έπεισε ότι μπορούσε να της λύσει... τα μάγια, έπεσε μια 24χρονη Βολιώτισσα, η οποία τον χρυσοπλήρωσε με την ελπίδα ότι θα έβρισκε απαντήσεις για τα οικογενειακά της προβλήματα.

Η νεαρή γνώρισε τον άνδρα στο καφέ όπου εργαζόταν και του εκμυστηρεύτηκε όσα της συνέβαιναν. Εκείνος δεν άφησε να πάει χαμένη η ευκαιρία και, αφού την έπεισε ότι έπεσε θύμα μαγείας, τη διαβεβαίωσε ότι θα την... έσωζε!

Μέσα

σε διάστημα ενός χρόνου ο 54χρονος κατάφερε να αποσπάσει από την εύπιστη συνάδελφό του ποσό ύψους 2.500 ευρώ, με το πρόσχημα ότι έπρεπε να αγοράσει ορισμένα ακριβά πράγματα για να λύσει τα μάγια.

Ωστόσο, ο σύντροφος της παρατήρησε ότι η φίλη του άρχισε να αντιμετωπίζει οικονομικό πρόβλημα και, όταν τη ρώτησε, του είπε πώς ξόδευε τις οικονομίες της. Αμέσως την έπεισε να καταγγείλει το περιστατικό στην Ασφάλεια. Σε συνεννόηση με τους αστυνομικούς, η 24χρονη του έκλεισε ραντεβού κοντά για να του δώσει 150 ευρώ. Μόλις η κοπέλα παρέδωσε τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα, ο 54χρονος αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς και προσπάθησε να διαφύγει με το αυτοκίνητό του, όμως, συνελήφθη έπειτα από καταδίωξη.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα