Βίαζε τη 13χρονη κορούλα τους και η σύζυγος έγραφε με κάμερα

ΚΟΣΜΟΣΒίαζε τη 13χρονη κορούλα τους και η σύζυγος έγραφε με κάμεραΔευτέρα, Νοέμβριος 21, 2016 - 17:43

Ανατριχίλα προκαλεί η αμετανόητη στάση πατέρα, ο οποίος αφού βγήκε από τη φυλακή παραδέχθηκε on camera ότι δεν ένιωσε «ούτε ένα δευτερόλεπτο» τύψεις για τον κατά συρροήν βιασμό της κόρης του.

Ο Τζιμ και η σύζυγός του Τζάστιν (φωτό πάνω) υπέβαλαν τη 13χρονη Αμάντα (φωτό) σε αιμομικτική κακοποίηση για έναν ολόκληρο χρόνο. Το ζευγάρι, που βγήκε πρόσφατα από τη φυλακή, όπου εξέτισε εικοσαετή ποινή, περιέγραψε στην αμερικανική εκπομπή «Dr. Phil» πώς ο «πατέρας» προόριζε την κόρη για σεξουαλικό θύμα του από την πρώτη στιγμή που γεννήθηκε!

«Παραδέχομαι ότι ήμουν σεξουαλικά ενεργός με την κόρη μου κατά τη διάρκεια της εφηβείας της. Οταν η Αμάντα ήταν σχεδόν 11 ετών, συνειδητοποίησα ότι είχε δυνατότητες να μας προσφέρει χρήματα. Αρχισα να την ετοιμάζω γι' αυτό από τη μέρα που γεννήθηκε» είπε χαρακτηριστικά.

Θα πουλούσαν τα βίντεο

Μάλιστα, για να πείσει την κόρη του να συνεργαστεί, της έλεγε ότι με τα χρήματα που θα έβγαζαν από την πώληση των βίντεο της αιμομιξίας θα πλήρωνε τις σπουδές της!
Την κάμερα κρατούσε η μητέρα της Τζάστιν, η οποία με δάκρυα στα μάτια υποστηρίζει ότι μισεί τον εαυτό της γι' αυτό που έκανε στην κόρη της.
Κατά τη διάρκεια της εκπομπής η Αμάντα συνάντησε για πρώτη φορά μετά τη σύλληψη τους γονείς της, που την υπέβαλαν σε αυτό το μαρτύριο.

«Μου έκλεψαν την αθωότητά μου. Η Τζάστιν μου έδειχνε πόσο ωραία είναι η αίσθηση του σεξ κάνοντας σεξ με τον πατέρα μου μπροστά μου» είπε κλαίγοντας η 30χρονη σήμερα Αμάντα, η οποία παραδέχθηκε ότι δεν μπορεί να διανοηθεί ότι βγήκαν από τη φυλακή.

Keywords
Τυχαία Θέματα