Βίασαν 15χρονο και μετά τον εκτέλεσαν ως «gay»

13:09 5/1/2016 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΝΕΑ ΦΡΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ISISΒίασαν 15χρονο και μετά τον εκτέλεσαν ως «gay»Τρίτη, Ιανουάριος 5, 2016 - 13:07

Ο δράστης τη γλίτωσε με ένα μαστίγωμα επειδή ήταν διδάσκαλος της σαρίας

Αυτή τη φορά ήταν μόλις 15 χρόνων ο έφηβος τον οποίο σκότωσαν τα μέλη του Ισλαμικού Κράτους, επειδή τον θεώρησαν ομοφυλόφιλο. Κι ας ήταν θύμα βιασμού, και όχι σεξουαλικής επαφής με τη θέλησή του.

Το κραυγαλέο της υπόθεσης, ωστόσο, είναι ότι ο άνθρωπος που βίασε τον 15χρονο όχι μόνο δεν εκτελέστηκε, αλλά αφέθηκε ελεύθερος, με μοναδική υποχρέωση, πέραν ενός μαστιγώματος, να πάει στην πρώτη γραμμή του μετώπου στο Ιράκ για να πολεμήσει. Το μυστικό για τη διάσωσή του από τον θάνατο είναι ότι πρόκειται για στέλεχος του ISIS, επιφορτισμένο με τη διδασκαλία της σαρίας, σε παιδιά και εφήβους.

Τον 15χρονο οι ισλαμιστές τον πέταξαν από την ταράτσα πολυώροφου κτιρίου στην περιοχή Ντεΐρ της Συρίας. Αυτός είναι ο τρόπος που συνηθίζουν να τιμωρούν τους γκέι, ώστε ο λαός να παραδειγματίζεται. Το έχουν κάνει ξανά και ξανά στις περιοχές της Συρίας, τις οποίες ελέγχουν, αλλά και στο Ιράκ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, δράστης του βιασμού είναι ο Αμπού Ζαΐντ αλ Ζαρουάρι, ο οποίος στο παρελθόν έχει πρωταγωνιστήσει σε βίντεο του ISIS με απειλές και προπαγάνδα. Στην εκτέλεση του 15χρονου θύματός του δεν ήταν φυσικά παρών, υπήρχε όμως αρκετό πλήθος ώστε να δει στην πράξη τι προβλέπει η σαρία για τους ομοφυλόφιλους. Υπήρξε, μάλιστα, και δικαιολογία για τη μη επιβολή της εσχάτης των ποινών στον διδάσκαλο της σαρίας.

Θεωρήθηκε ότι αρκούν το μαστίγωμα και η προώθηση στον πρώτη γραμμή ως τίμημα για τις «ντεμί ομοφυλοφιλικές» πράξεις του.

Η δικαιολογία

Οσο για τη σχετική απόφαση, λέγεται ότι ελήφθη από τα κορυφαία κλιμάκια του ISIS, που ανέτρεψαν απόφαση δικαστηρίου της σαρίας που έκανε λόγο για θανάτωση. Ως δικαιολογία ειπώθηκε ότι έχουν υπάρξει βαριές απώλειες στις μάχες, όπως αυτή του Ραμάντι στο Ιράκ, οπότε χρειάζεται ακόμα και ο τελευταίος πολεμιστής.

Να σημειωθεί εδώ ότι αρκεί μια φήμη για κάποιον ώστε να θεωρηθεί ομοφυλόφιλος και να εκτελεστεί με τον βάναυσο τρόπο της ρίψης από ταράτσα κτιρίου ή εκπαραθύρωσης.


Keywords
Αναζητήσεις
χτυπησαν ομοφυλοφιλο
Τυχαία Θέματα