Βάφτιση με... παρατράγουδα

12:29 5/5/2014 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΒάφτιση με... παρατράγουδαΔευτέρα, Μάιος 5, 2014 - 11:52

Βάφτιση με... επεισόδια στη σκιά του Ιερού Βράχου. Πλαισιωμένοι από συγγενείς και φίλους, σε στενό οικογενειακό κύκλο, βάφτισαν το μεσημέρι του Σαββάτου το αγοράκι τους η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο σύζυγός της Παναγιώτης Πιλαφάς. Ο μικρούλης, που πήρε το όνομα Μάξιμος, είχε παράλληλα και τα γενέθλιά του, καθώς έγινε ενός έτους. Ωστόσο, από το μυστήριο

που τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Λουμπαρδιάρη κάτω από την Ακρόπολη δεν έλειψαν τα παρατράγουδα που ξεκίνησαν όταν έκαναν την εμφάνισή τους στην εκκλησία οι φωτογράφοι.

Σεβόμενοι προφανώς την επιθυμία της ηθοποιού και του συζύγου της να μην εκτίθεται ο γιος τους σε καμία φωτογραφία, κάποιοι στενοί συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού δημιούργησαν φασαρία όταν αντιλήφθηκαν πως τον ιερό ναό είχαν κατακλύσει φωτορεπόρτερ, προκειμένου να απαθανατίσουν το γεγονός. Ετσι με το που άστραψαν τα πρώτα φλας έξω από την εκκλησία, ξεκίνησαν και οι αντεγκλήσεις με πρωταγωνιστές κάποιους θερμόαιμους συγγενείς, που άρχισαν να κάνουν άσεμνες χειρονομίες στους φωτορεπόρτερ, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τους αποτρέψουν από τη δουλειά τους. Η επίμονη άρνησή τους στο να βγει η παραμικρή φωτογραφία από τη βάφτιση αποδείχτηκε στη συνέχεια και από το γεγονός ότι κάλεσαν την Αστυνομία.

Σε λίγα λεπτά βρέθηκαν στον Λουμπαρδιάρη άνδρες της Τουριστικής Αστυνομίας που έκαναν περιπολίες στην περιοχή. «Ο αστυνομικός που ήρθε ζήτησε να ελέγξει τα στοιχεία και μας ζήτησε να απομακρυνθούμε από τον χώρο με τη δικαιολογία ότι είναι αρχαιολογικός. Μα, στην περιοχή όπου βρίσκεται η εκκλησία -και τελούνται πάρα πολλά μυστήρια με την παρουσία φωτογράφων- κυκλοφορούν πάρα πολλοί ξένοι τουρίστες με φωτογραφικές μηχανές στα χέρια χωρίς να τους ενοχλεί κανείς. Εμείς τους πειράξαμε;» είπε στην «Espresso» γνωστός φωτορεπόρτερ που βρισκόταν στον χώρο. Πάντως η Κατερίνα Παπουτσάκη αμέσως μετά τη γέννηση του γιου της είχε ξεκαθαρίσει δημόσια πως δεν επιθυμεί να φωτογραφίζεται το παιδί της και να δημοσιεύονται φωτογραφίες του. Παρών στο μυστήριο ήταν ο Χρήστος Φερεντίνος με τις δίδυμες κορούλες του.

Αλκίνοος Μπουνιάς
Φωτό: Χρήστος Ζήνας

Keywords
Τυχαία Θέματα