Τρυφερός μπαμπάς ο Λιάγκας

SHOWBIZΟ φακός της «Espresso» εντόπισε πατέρα και γιο σε γήπεδο στη ΓλυφάδαΤρυφερός μπαμπάς ο ΛιάγκαςΠέμπτη, Δεκέμβριος 22, 2016 - 13:30

Ο Γιώργος Λιάγκας μαζί με τον (πρωτότοκο) Γιάννη φόρεσαν τις φόρμες τους και το... έριξαν στα σπορ!

Η είδηση του διαζυγίου τους, τον προηγούμενο μήνα, δημιούργησε μεγάλο θόρυβο στον χώρο της showbiz. Πλέον ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά φαίνεται ότι έχουν

προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα της προσωπικής τους ζωής, δίνοντας προτεραιότητα στα δύο παιδιά τους, τον 5χρονο Γιάννη και τον 2,5 ετών Δημήτρη.



Μπορεί, λοιπόν, ο οικοδεσπότης του «Lucky room» και του «Rising star» να έχει μετακομίσει εδώ και λίγο καιρό από το σπίτι όπου έμενε με τη Φαίη, ωστόσο οι γιοι του συνεχίζουν να παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο καθημερινό πρόγραμμά του.



Ειδικά ο Γιάννης, που είναι και μεγαλύτερος, συναντιέται πολύ συχνά με τον παρουσιαστή, κάνοντας μαζί του ενδιαφέρουσες δραστηριότητες. Ο φακός της «Espresso» εντόπισε πατέρα και γιο σε γήπεδο στη Γλυφάδα. Ντυμένοι με τις φόρμες τους, ο Γιώργος και ο Γιάννης επιδόθηκαν για αρκετή ώρα σε αθλοπαιδιές και στη συνέχεια αναχώρησαν γεμάτοι ευεξία.



Ο Γιώργος Λιάγκας, ως γνωστόν, ασχολείται με τον αθλητισμό: είναι χειμερινός κολυμβητής και παρακολουθεί φανατικά ποδόσφαιρο. Οπαδός του Ολυμπιακού ο ίδιος, προσπαθεί να περάσει την αγάπη του για το άθλημα και την «ερυθρόλευκη» ομάδα και στον πρωτότοκο γιο του.

Μάλιστα, τον περασμένο Μάιο τον είχε πάρει για πρώτη φορά μαζί του και στο γήπεδο. Για τις γιορτές ο Γιώργος και η Φαίη έχουν συμφωνήσει ο Γιάννης και ο Δημήτρης να περάσουν τα Χριστούγεννα με τη μητέρα τους, τη γιαγιά Εύα και τον παππού Δημήτρη στο Κιλκίς. Αμέσως μετά ο πρωτότοκος γιος θα φύγει για ταξίδι με τον πατέρα του.

Keywords
Τυχαία Θέματα