Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

07:42 8/9/2015 - Πηγή: Espresso
ΑΣΤΡΑΤρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015Τρίτη, Σεπτέμβριος 8, 2015 - 07:00

ΚΡΙΟΣ: Μην κάνετε τόσο τους άνετους όταν συζητάτε για τη σχέση σας, γιατί πολύ σύντομα θα το μετανιώσετε. Προτού βάλετε περισσότερο πάθος, καλό είναι να κατανοήσετε τους ρυθμούς του συντρόφου σας. Δείτε ξεκάθαρα τα κοινά σημεία που σας ενώνουν με τους συνεργάτες σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα υπάρχει έλξη με ορισμένα πρόσωπα, αλλά θα παιχτούν και αρκετά παιχνίδια κυριαρχίας. Να θυμάστε ότι τα έντονα πάθη δεν πρόκειται να σας ωφελήσουν. Ξεκαθαρίστε τις θέσεις και τα «θέλω» σας προκειμένου να ευνοηθούν οι συνεταιρισμοί που επιθυμείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Μόνο μέσα από τη σχέση σας θα καταλάβετε την αξία της συντροφικότητας. Προσεγγίστε το ταίρι σας με αγάπη και μη φοβηθείτε να κοντραριστείτε σε θέματα στα οποία δεν συμφωνείτε. Κάντε μικρές παρεμβάσεις στο σπίτι σας και αλλάξτε διακόσμηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν ξεπεράσετε τις ψευδαισθήσεις που τρέφετε, θα έχετε αρκετές προοπτικές για το μέλλον. Οι αλλαγές στον τρόπο της σκέψης σας θα συμβάλουν στην ανανέωση της σχέσης σας. Οι παρούσες συνθήκες θα σας υποχρεώσουν να ξεκαθαρίσετε τις υποχρεώσεις που έχετε.

ΛΕΩΝ: Εάν υπάρχουν στιγμές που σας πνίγει η μοναξιά, μη βιαστείτε να δώσετε την καρδιά σας. Μην κάνετε επιπόλαιες κινήσεις αν το καθεστώς που επικρατεί σας ικανοποιεί πλήρως. Δεν σας βοηθούν ούτε η εγωκεντρική συμπεριφορά ούτε οι παρορμητικές κινήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μπορείτε με έξυπνες κινήσεις να στρέψετε το παρασκήνιο προς όφελος των συμφερόντων σας. Εχετε τη δύναμη να κάνετε εκκαθαρίσεις στους τομείς της ζωής σας που δεν πάνε καλά. Εποικοδομητικές αλλαγές θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε άσχημες εμπειρίες.

ΖΥΓΟΣ: Μην ξεχάσετε ούτε στιγμή τις υποχρεώσεις που έχετε απέναντι στους συνεργάτες σας. Δείτε το μέλλον με αισιοδοξία από το να παραπονιέστε συνέχεια χωρίς νόημα. Είναι νόμος ότι οι μακροχρόνιες δεσμεύσεις έχουν και τα μειονεκτήματά τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αφήστε στην άκρη τον εγωισμό σας και ζητήστε βοήθεια από αυτούς που μπορούν να σας την προσφέρουν. Μην επιτρέψετε στη ρουτίνα της καθημερινότητας να σας μπλοκάρει σε ερωτικό επίπεδο. Μάλλον τον τελευταίο καιρό τρέχετε χωρίς στόχο και χωρίς προορισμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η εκλογίκευση των καταστάσεων που επικρατούν θα σας βοηθήσει να τις καταλάβετε. Αφήστε τους φίλους σας να σας παρασύρουν για να ξεφύγετε από την καθημερινότητα. Μια ουσιαστική συζήτηση θα σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε με τον σύντροφό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πάντα υπάρχει αυτό το κάτι που χρειάζεται για να ξεφύγετε από τα προβλήματα, οπότε μην είστε απαισιόδοξοι. Για κάθε επαγγελματική κίνηση που θέλετε να κάνετε πρέπει πρώτα να σκεφτείτε καλά. Εμπλουτίστε την καθημερινότητά σας με ουσιαστικές συζητήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εκφράστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα τα συναισθήματα που έχετε και δείξτε την αγάπη σας. Περνώντας με σωστά επιχειρήματα τις απόψεις σας θα έχετε οικονομικά οφέλη. Αρχίστε να αφήνετε πίσω το παρελθόν και δεχτείτε τη νέα τάξη πραγμάτων.

ΙΧΘΥΕΣ: Η πραγματικότητα ό,τι και να κάνετε δεν αλλάζει, γι' αυτό πρέπει να την παραδεχθείτε. Μια κοινωνική πρόκληση θα σας βοηθήσει να δείτε τις καινούργιες προδιαγραφές που δημιουργούνται. Απομονωθείτε για λίγο, αν σας έχουν κουράσει όσα συμβαίνουν γύρω σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα