Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

07:35 3/1/2017 - Πηγή: Espresso
ΑΣΤΡΑΤρίτη 3 Ιανουαρίου 2017Τρίτη, Ιανουάριος 3, 2017 - 07:00

ΚΡΙΟΣ: Είστε αρκετά έξυπνοι για να μαθαίνετε από τα λάθη σας και να μην τα επαναλαμβάνετε. Οι υποχρεώσεις του επαγγελματικού τομέα έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τις αντοχές σας. Αφήστε πρωτοβουλίες στους συνεργάτες σας, για να επανακτήσετε τις δυνάμεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Καμιά φορά μέσα από λόγια μπορεί να βρείτε έξυπνες και σωτήριες λύσεις για την πορεία σας. Δημιουργική και αρκετά ερωτική θα είναι η σημερινή ημέρα, παρότι κάποιες δυσκολίες θα σας φέρουν

προ εκπλήξεων. Εκμεταλλευτείτε την επικοινωνία σας για να διαφυλάξετε τις σχέσεις σας από καλοθελητές που δρουν παρασκηνιακά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τα επαγγελματικά σχέδιά σας δεν θα προσκρούσουν σε εμπόδια, αλλά θα αρχίσουν να πραγματοποιούνται. Οι συζητήσεις που θα γίνουν στον επαγγελματικό χώρο θα σας φέρουν αντιμέτωπους με πολλά θέματα. Μη μεταφέρετε προβλήματα στο σπίτι σας, γιατί θα καταστρέψετε μια όμορφη μέρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Διάφορα εξωτερικά γεγονότα σάς κάνουν, από τη μία, να είστε δυνατοί και, από την άλλη, να φέρεστε εριστικά. Δεν αποκλείεται να αναθεωρήσετε κάποιες κινήσεις ή αποφάσεις και να ακολουθήσετε κάτι νέο. Μια οικογενειακή αναταραχή ίσως ανατρέψει τα σχέδιά σας, αλλά θα ομορφύνει το κλίμα μεταξύ σας.

ΛΕΩΝ: Κοινωνικά θα είστε αρκετά δραστήριοι, ώστε να ωφεληθείτε από γνωριμίες και να αναπτύξετε τα ενδιαφέροντά σας. Προτιμήστε να αλλάξετε συμφέροντα, αν οι αξίες σας αντιτίθενται σε αυτά. Οι εντάσεις που θα κυριαρχούν στο σπίτι σας είναι ικανές να σας αποσυντονίσουν, αλλά και να σας εκνευρίσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φροντίστε να είστε ξεκάθαροι στα λεγόμενά σας, γιατί ο σύντροφός σας δεν αντιλαμβάνεται πλήρως το νόημά τους. Προτείνετε στο ταίρι σας συγκεκριμένα σχέδια και στόχους που μπορεί να βρουν πρακτική εφαρμογή. Μέσα από επαγγελματικές σχέσεις αναζητήστε την υποστήριξη.

ΖΥΓΟΣ: Η ανάγκη να προχωρήσετε σε νέα οικονομικά ανοίγματα ίσως δεν είναι η καλύτερη ιδέα για σήμερα. Οι αλλαγές που θα αφορούν τον επαγγελματικό τομέα θα είναι πολλές και απρόσμενες. Ψυχραιμία και μεγάλες αντοχές απαιτεί η σημερινή μέρα από εσάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μετριάστε την ενέργειά σας, καθώς τα υπερβολικά αποθέματα θα σας ωθήσουν σε λάθη και θα ανατρέψουν σχέδια που είχαν δρομολογηθεί. Μην παρασυρθείτε από τις ευκαιρίες, γιατί θα πέσετε από τα σύννεφα. Προσπαθήστε να ενισχύσετε την καλή σας τύχη, για να ζήσετε το όνειρό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δείτε τα πράγματα πιο ρεαλιστικά, για να μην εξιδανικεύετε ή ισοπεδώνετε τα πάντα. Οι ευχάριστες ειδήσεις θα επισκιαστούν από εξαπατήσεις ατόμων που δεν υποψιάζεστε. Μην μπείτε στο παιχνίδι της κόντρας και των συγκρούσεων που δεν θα οδηγήσει πουθενά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσέξτε τον τρόπο με τον οποίο θα χειριστείτε τον λόγο και μην αφήσετε τους άλλους να εισπράξουν ότι σας νίκησαν. Κάποιοι θα αποδειχθούν ανάξιοι της εμπιστοσύνης σας και σίγουρα δεν θέλετε να βρεθείτε εκτεθειμένοι. Αποτραβηχτείτε όσο μπορείτε, όταν βλέπετε ότι η ένταση στον χώρο είναι διάχυτη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προτιμήστε να μείνετε με τον σύντροφό σας, καθώς αυτός έχει τρόπο να σας ηρεμήσει. Θα υπάρξουν οικονομικές ευκαιρίες, αλλά τα νέα έξοδα που θα προκύψουν αιφνίδια θα έχουν άμεση επιρροή στον προϋπολογισμό σας, που είναι ήδη εύθραυστος.

ΙΧΘΥΕΣ: Συζητήστε και διαπραγματευτείτε ό,τι έχει σχέση με τα τρέχοντα οικονομικά σας. Προφυλαχθείτε από εκπλήξεις δυσάρεστες και αποφύγετε ευθύνες που πάνε να σας επιρρίψουν. Ακούστε αγαπημένα πρόσωπα τι έχουν να σας πουν και μην παίρνετε αψήφιστα τις συμβουλές τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα