Τρίτη 15/7/2014

ΑΣΤΡΑΤρίτη 15/7/2014Τρίτη, Ιούλιος 15, 2014 - 08:00

ΚΡΙΟΣ: Μπορεί να υπάρξουν κάποια απρόοπτα που θα σας αιφνιδιάσουν, αλλά θα είναι κατά κανόνα ευχάριστα και θα αφορούν κυρίως τον συναισθηματικό τομέα. Μεγαλώνουν οι ευαισθησίες σας και παράλληλα επηρεάζεται το νευρικό σας σύστημα.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα σας είναι δύσκολο να διατηρήσετε την αυτοσυγκέντρωσή σας, καθώς θα δεχτείτε πολλές πιέσεις από άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος αλλά και από τον εργασιακό σας χώρο. Θα προκληθεί μια κάποια νευρικότητα, γι' αυτό μη βιάζεστε να πείτε ή να κάνετε πράγματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην προβείτε σε ξεκαθαρίσματα

σχέσεων, αν δεν είστε απολύτως βέβαιοι για τις αποφάσεις σας. Εντυπωσιάστε με την παρουσία σας και μην παρασύρεστε σε βιαστικές κινήσεις. Γίνετε πιο δημιουργικοί και βρείτε νέους δρόμους επικοινωνίας για να περάσετε ευχάριστα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επιδιώξτε να συνάψετε χρήσιμες συμμαχίες και ξεκαθαρίστε ασαφείς καταστάσεις που υπάρχουν στον εργασιακό χώρο. Αν προχωρήσετε σε σύμπραξη συνεργασιών, θέστε τους όρους σας ξεκάθαρα και όσο πιο σύντομα γίνεται.

ΛΕΩΝ: Ο,τι έχετε να πείτε πείτε το χωρίς αναβολές, γιατί μικρά και ασήμαντα προβλήματα θα πάρουν άλλες διαστάσεις. Μοιραστείτε προβληματισμούς και σχέδια. Μπορείτε να είστε πιο κατασταλαγμένοι όσον αφορά τα συναισθήματα και τις σκέψεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι ανησυχίες και οι αμφιβολίες που είχατε για τη σχέση σας ανήκουν στο παρελθόν. Οι περιστασιακές δυσκολίες δεν είναι αξεπέραστες ή τέτοιες που να σας βάλουν σε κίνδυνο, αλλά καλό θα ήταν οι άσκοπες κόντρες να μη λάβουν διαστάσεις, τουλάχιστον από πλευράς σας.

ΖΥΓΟΣ: Ισως η μονοτονία της σχέσης σας γίνει αιτία για καβγάδες με τον σύντροφό σας. Αναζητήστε ευκαιρίες για να αποδράσετε από κοινού και να ξεκουραστείτε. Θα υποχρεωθείτε να αναπροσαρμόσετε τη συμπεριφορά σας, και τον τρόπο σκέψης και δράσης σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για να προχωρήσετε κάποια βήματα μπροστά περιφρουρήσετε τα κεκτημένα σας. Είτε από δική σας απόφαση είτε από την εξέλιξη των πραγμάτων, προετοιμαστείτε για μια αλλαγή. Θα σας ανοιχτούν νέοι ορίζοντες, αλλά να ξέρετε ότι δεν θα είναι χωρίς κόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φανείτε ψύχραιμοι και περιορίστε λίγο την ονειροπόληση και τη φαντασία σας. Αρκετές από τις απόψεις, τις προτιμήσεις και τις ιδέες σας θα αλλάξουν ριζικά. Προετοιμάστε το έδαφος σε ό,τι αφορά οικογενειακά θέματα που θέλετε να θίξετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι ιδέες που είναι πρακτικές ή προέρχονται από τη διαίσθηση θα βοηθηθούν αρκετά από τις συγκυρίες σήμερα. Η προεργασία στα σχέδιά σας θα διευκολύνει την εργασία σας, ώστε να γίνεται πιο άνετα και αποτελεσματικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τα αναλυτικό και διεισδυτικό πνεύμα που διαθέτετε θα συνεργαστεί επιτυχημένα με τη διαίσθησή σας. Πρέπει να το πάρετε απόφαση ότι τα καλά αποτελέσματα δεν πρόκειται να έρθουν, αν δεν προσπαθήσετε και οι ίδιοι.

ΙΧΘΥΕΣ: Αποφύγετε να προβείτε σε ανοίγματα που είναι πέρα από τις δυνατότητές σας. Μην προκαλείτε με τη συμπεριφορά σας άτομα που μπορούν να επηρεάσουν την πρόοδό σας. Σεβαστείτε τους νόμους και τους κανονισμούς των άλλων, και όλα θα πάνε καλά.

Keywords
Τυχαία Θέματα