Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

ΑΣΤΡΑΤρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015Τρίτη, Δεκέμβριος 1, 2015 - 07:00

ΚΡΙΟΣ: Φροντίστε να έρθετε σε επαφή με ενδιαφέροντα άτομα και να είστε ανοιχτοί στις νέες προοπτικές που δημιουργούνται. Η ωρίμανση σας βοηθά να λειτουργείτε πιο σοφά. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν σας αφήνουν να χαρείτε απερίσπαστοι τη σχέση σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι προσφορές σας είναι αυτές που ελκύουν τους άλλους, αν και χρειάζεται να βρείτε δικλείδες ασφαλείας, ώστε όταν είστε μόνοι να μη νιώθετε ανασφαλείς. Μην εκδηλωθείτε άμεσα, αν κατά την έξοδό

σας ένα άτομο σάς εντυπωσιάσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι ευχάριστες επαφές θα σας προσδώσουν δημιουργική διάθεση και θα σας επιτρέψουν να δημιουργήσετε καλύτερες σχέσεις. Μειώστε κάποιες ενοχλητικές νοοτροπίες σας. Εκφράστε τα πραγματικά σας αισθήματα και μη φοβάστε τις αντιδράσεις αυτών που είναι δίπλα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εξετάστε με λεπτομέρεια μήπως τα βιώματα που έχετε σας δημιουργούν αρρωστημένες καταστάσεις. Δείτε τις λεπτομέρειες για να πετύχετε σημαντικές αλλαγές. Θα έχετε αρκετή έμπνευση για να κάνετε καινούργια σχέδια.

ΛΕΩΝ: Απ' ό,τι φαίνεται, θα διανύσετε τον μήνα κατά τον οποίο θα δρέψετε τους καρπούς των κόπων σας, τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και σε προσωπικό. Δεχθείτε προτάσεις που θα ακουστούν από τρίτους και ρίξτε τους τόνους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επιλέξτε αυτά που είναι σίγουρα και έχουν μέλλον, πάντα σε σχέση με τα προσωπικά σας συμφέροντα, τις προδιαγραφές και τις δυνατότητές σας. Συμπαρασταθείτε σε ένα δικό σας πρόσωπο που σας έχει ανάγκη, προτού το ζητήσει.

ΖΥΓΟΣ: Ακολουθήστε νέες προτεραιότητες, αφού πρώτα εξετάσετε άλλη μία φορά τις αξίες που θέτετε. Υστερα με ελάχιστες θυσίες θα κατακτήσετε πολλά σε εργασία και σχέσεις. Υπάρχουν κάποια άτομα που μπορούν να συνδράμουν αποφασιστικά στις νέες σας προσπάθειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επειδή θα αρχίσουν να καταργούνται όλα τα αυτονόητα και θα αναγκαστείτε να επιλέξετε τον δρόμο που θα ακολουθήσετε, πρέπει να πάρετε πολύ πιο σοβαρά τον εαυτό σας. Ακούστε συμβουλές και ακολουθήστε αυτές που σας εξυπηρετούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αρχίστε να φροντίζετε πιο αυτόνομα τις υποθέσεις σας και να αξιολογείτε πιο ρεαλιστικά τις ευκαιρίες, ώστε να έχετε το θάρρος να προχωρήσετε. Αντιμετωπίστε τις καταστάσεις στα αισθηματικά σας με ρεαλισμό για να μην πληγωθείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα είστε αρκετά εφευρετικοί και βάζοντας τη λογική σας να λειτουργεί παράλληλα με το συναίσθημα, θα εκτιναχτεί στα ύψη η δημιουργικότητά σας. Αν θέλετε να κάνετε φίλους, φανείτε ανοιχτοί στην πρόθεση των άλλων να σας πλησιάσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αν και έχετε την αίσθηση ότι επωμίζεστε πολλά, αρχίζουν να προδιαγράφονται για εσάς επιτυχίες και αναβαθμίσεις, οπότε επενδύστε σε ενέργεια και χρόνο. Αδιαφορήστε, αν κάποιοι είναι αρνητικοί απέναντί σας, και μην εκνευρίζεστε.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι φιλοδοξίες που έχετε θα σας φέρουν κοντά σε νέα πρόσωπα με διαφορετικές νοοτροπίες από εσάς. Αν θέλετε να πετύχετε, κάντε συμβιβασμούς, και όχι υποχωρήσεις. Μην το παρακάνετε με το πείσμα σας, γιατί μπορεί να πλήξει σημαντικές σχέσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα